Word mede-eigenaar van Gin 1689, Alles over gin.

Alles over hoe jij mede-eigenaar kunt worden van het Nederlandse gin merk Gin 1689

Heb jij altijd al een eigen gin merk willen hebben, loop je al een tijdje rond met deze gedachte of lijkt het je gewoon leuk om te investeren in een gin merk? Dan hebben we goed nieuws voor je!
Jij kunt mede-eigenaar worden van het mooie Nederlandse gin merk Gin 1689! In deze gin story vertellen we je waarom en hoe je een aandeel kunt krijgen én wat dit voor Gin 1689 betekent. Benieuwd of we jou straks mogen zien als mede-eigenaar!

Gevestigd gin merk

In de afgelopen jaren hebben founders Alexander Janssens en Patrick van der Peet samen met hun team met veel passie en energie zijn gin merk Gin 1689 neergezet. Zowel in Nederland als in het buitenland is dit merk inmiddels goed vertegenwoordigd. Dit heeft Gin 1689 mede te danken aan het persoonlijke verhaal dat schuilgaat achter de mooie flessen van Gin 1689 London Dry Gin en Gin 1689 Gin Pink Gin. Wist je dat deze gins gebaseerd zijn op het oudste gin recept ter wereld en dat de Pink Gin hierdoor de eerste roze gin ter wereld is?

Klik hier voor het volledige verhaal achter Gin 1689.

Groeien is de volgende stap

Inmiddels is het team van Gin 1689 op een punt gekomen dat zij verder (én sneller) willen groeien. De ambities blijven groot en daar is kapitaal voor nodig. In plaats van een nieuwe investeerder te zoeken, besloten Alexander en Patrick het anders te gaan doen. Zij delen hun gin merk liever met gin liefhebbers en trouwe fans!
Zoals zij zelf zeggen; “Onze trouwe fans kennen Gin 1689 door en door en hebben bijgedragen aan de huidige positie. Daarom willen wij hen als eerste de kans bieden om aandelen te kopen in Gin 1689. Zo kunnen zij mede-eigenaar worden van hun favoriete gin merk!”.

De (g)investering

Je kunt al mede-eigenaar van Gin 1689 worden vanaf € 450,-. “Je kunt natuurlijk ook meedoen met een hoger bedrag. In dat geval krijg je dan ook meer aandelen”, aldus Alexander.

Om alles duidelijk en overzichtelijk te kunnen communiceren, is er een investeringsomgeving aangemaakt op het Eyevestor Platform. Hier lees je alles over Gin 1689; waar komen zij vandaan, wat zijn de groeiplannen, hoe zit het met de financiën en welke investeringsmogelijkheden er precies zijn.

Klik hier om naar het Eyevestor Platform te gaan.

Wil je meer informatie?

Heb je na het lezen van deze gin story en het bekijken van het Eyevestor Platform nog vragen? Neem dan contact op met Alexander en Patrick via funding@gin1689.com. Zij kunnen jou helpen met al je vragen!

Patrick van der Peet en Alexander Janssens, founders Gin 1689, Alles over gin.

Ps. De foto’s komen van Gin 1689 en zijn met schriftelijke toestemming geplaatst.

601
Laat een bericht achter