Voor bedrijven & horeca

Laat gin je verrassen.

Hey ondernemer!

Ben jij op zoek naar mogelijkheden om jouw (potentiële) klanten, relaties of medewerkers op een unieke wijze te verrassen? We’ve got you!

Al meer dan vijf jaar bewegen wij ons in de gin wereld en weten wij inmiddels één ding zeker; iedereen kan een mooie gin waarderen, mits het advies juist is.
Wij hebben het geluk dat wij vele gins proeven en hierdoor een schat aan kennis & ervaring hebben opgebouwd. Met onze expertise helpen wij jou graag om de perfecte gin-selectie te maken die bij jou, jouw bedrijf en de doelgroep past!

Benieuwd wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen? We vertellen het je graag!

Voor bedrijven

Kerstpakketten & relatiegeschenken

Gin wordt nog steeds geassocieerd met luxe en exclusiviteit, vooral als het limited editions of exclusieve gins betreft. Het schenken van een mooie gin of gin (gerelateerde) geschenken kunnen een gevoel van waardering en verfijning overbrengen naar klanten, partners en medewerkers van jouw bedrijf.
Daarom helpen we jou graag met op maat gemaakte kerstpakketten, gin cadeus en relatiegeschenken. Uiteraard houden we hierbij altijd rekening met het te besteden budget. Wij vinden het namelijk belangrijk dat zowel de gever als de ontvanger blij wordt van het gin geschenkpakket!

Verbinding & teambuilding

Gin kan een verbindende factor zijn in zakelijke omgevingen. De Alles over gin. proeverij is zeer geschikt voor teambuilding of als activiteit tijdens een bedrijfsfeest, – uitje of zakelijk event. Het is de perfecte combinatie tussen een proeverij en een workshop waar tegelijkertijd de kennis over gin wordt uitgebreid. Maar bovenal draait het bij ons om genieten en plezier hebben.

Gezamenlijk een nieuwe wereld instappen, veel interactie en persoonlijke verhalen delen versterkt de relaties tussen collega’s, klanten en partners. Wij beloven je in ieder geval dat het een memorabel moment wordt waar nog lang over nagepraat wordt!

Mobiele bars voor jouw event

Een nieuw bedrijfspand openen, een mijlpaal met alle personeelsleden vieren of het jaar op onvergetelijke wijze afsluiten? Dan mag Baravan Concepts zeker niet ontbreken.

Met de Baravan of Scooterbar op jullie bedrijfsfeest worden de medewerkers op originele wijze verrast. Een mobiele gin bar is iets anders dan de standaard wijn- en bier bars en de drankjes zorgen voor een unieke beleving. Uit ervaring weten wij dat er veel gin liefhebbers bij komen!

Onze mobiele gin bars laten zich perfect inzetten voor onder meer bedrijfs- en personeelsfeesten, voor het openen van een nieuw bedrijfspand, store openingen, open dagen, conferenties, beurzen of bijvoorbeeld als drive thru voor de uitgifte van kerstpakketten.

Voor de horeca

Samenstellen van een unieke gin-tonic kaart

Gin heeft de afgelopen jaren een enorme populariteit en groei doorgemaakt, zowel onder consumenten als in de horeca. Maar de gin wereld is en blijft groot en hierdoor kan het een uitdaging zijn om de juiste gin merken op jouw gin-tonic menu te krijgen.

Wij kijken graag samen welke gins er bij jouw horecazaak en gasten passen én hoe we het gehele jaar door verrassende gin-tonic combinaties kunnen aanbieden. Uiteraard verzorgen wij hierbij ook de levering van de gins en de training voor jouw medewerkers. Zo hoef jij je alleen nog maar te focussen op jouw bedrijf en gasten!

Promotionele events

Open jij binnenkort de deuren van een nieuwe horecagelegenheid of heb je een andere mooie mijlpaal in het verschiet? Met een mobiele gin bar maak je jouw event extra speciaal en creëer je een onvergetelijke ervaring voor jouw (nieuwe) klanten. De Scooterbars en Baravan trekken de aandacht en zorgen voor een gezellige en feestelijke ambiance. Succes gegarandeerd!

Wil je hier direct een verdienmodel aan koppelen voor jouw zaak? Laten we dan samen óók een gin-tonic menu samenstellen. De gins die op de kaart komen te staan, schenken we vervolgens in sample vorm uit met onze mobiele bar. Zo maken de gasten direct kennis met jouw nieuwe gin-tonic menu én kunnen ze een volwaardige gin-tonic bij jou in de bar bestellen!

Alles over gin. proeverij op jouw locatie

Wil jij iets unieks organiseren voor je vaste gasten of juist de klantenkring uitbreiden? Organiseer dan eens een gin proeverij op locatie. Wij verzorgen alles van A-Z met de Alles over gin. proeverij.
Wil je jouw klanten nog iets extra’s aanbieden? Combineer de proeverij dan met een heerlijke lunch of diner!

Neem contact met ons op

Wij kunnen veel (bedenken), maar samen kunnen we nog meer! Heb jij een andere vraag of idee die hier boven niet genoemd staat?
Grote kans dat wij jou hier ook mee kunnen helpen.

Neem gerust contact met ons op, we kijken er naar uit om van je te horen! Je kunt ons bereiken via email en middels het contactformulier.