Bestel hier je VerGINdingsbox, gin cadeau, gin box, gin gift, Alles over gin.

De VerGINdingsbox, dé box die zorgt voor verbinding

De VerGINdingsbox staat voor verbinden, contact houden en samen genieten van unieke momenten. Geef een VerGINdingsbox aan je partner, familieleden, vrienden, medewerkers, klanten, relaties en businessclubleden. Laat weten dat je aan hen denkt en je betrokken voelt.

Het is een ervaring die je samen meegemaakt wilt hebben want dát verbindt; samen een beleving creëren, samen genieten van producten die exclusief voor jullie ontwikkeld zijn.

Wat kun je verwachten?
De VerGINdingsbox bestaat uit twee geweldige Nederlandse gins te weten Bobby’s Schiedam Dry Gin en Slagers Gin, gerookte & gedroogde sinaasappelschijfjes ter garnering van Slagers Gin, bijpassende tonics en smaakvolle Ginmallows. De gin-tonics drink je natuurlijk in een Alles over gin. ballonglas.

Wat deze producten zo bijzonder maakt? Bobby’s Schiedam Dry Gin is al meerdere malen uitgeroepen als beste gin van Nederland, Slagers Gin is de allereerste gin ter wereld die gemaakt wordt van Rotterdamse steakkruiden, de Ginmallows zijn de eerste spekjes / marshmallows met gin in Nederland en zijn speciaal voor Alles over gin. ontwikkeld door een chefkok. De VerGINdingsbox is een uniek gin cadeau en is nergens anders verkrijgbaar dan bij Alles over gin.

Liever een alcoholvrije VerGINdingsbox? Klik dan hier.
Benieuwd naar de andere VerGINdingsboxen voor andere gelegenheden? Klik dan hier.

Koop nu
Life should taste as good as limited editions
Welke unieke producten zitten er in de VerGINdingsbox?

Fentimans Connoisseurs Tonic Water

De Fentimans Connoisseurs Tonic Water kan iets wat andere tonics niet kunnen.. Deze tonic is door haar delicate smaakprofiel in staat om de aroma’s van de botanicals naar boven te halen waardoor de gin volledig tot haar recht komt. De smaken Van Bobby’s Schiedam Dry Gin en Slagers Gin treden in combinatie met de Fentimans Connoisseurs Tonic Water duidelijk naar de voorgrond in plaats van dat zij “maar” subtiel aanwezig zijn in de gin-tonic. Gin drinken wordt zo een hele andere beleving!

Ginmallows

Ginmallows zijn dé guilty pleasure voor gin liefhebbers!
Het zijn de allereerste spekjes / marshmallows in Nederland die met gin gemaakt zijn en deze wil je gewoon geprobeerd hebben.
Dit product wordt exclusief voor Alles over gin. gemaakt door een chefkok die zijn strepen ruimschoots verdiend heeft. Ginmallows hebben een heerlijke fluffy structuur en de smaak van de gin is duidelijk aanwezig.
Dit product is alléén via Alles over gin. verkrijgbaar.

Fever-Tree Clementine Tonic Water with Cinnamon

Fever-Tree Clementine Tonic Water with Cinnamon is een hele unieke mixer die een prachtige smaakexplosie met zich meebrengt.
Het is een zachte tonic met warme tonen van kaneel en de zoetheid van verse clementines.
Deze mixer laat zich perfect combineren met citrus gins. Schenk 50 ml Slagers Gin in het glas en voeg 150 ml tonic toe en geniet van je gin-t0nic!
Garneer met de gerookte sinaasappelschijfjes.

Bobby’s Schiedam Dry Gin

Bobby’s Schiedam Dry Gin is een Nederlandse gin met Indonesische roots, ontwikkeld door Sebastiaan van Bokkel. Het oorspronkelijke recept komt van zijn opa, Jacobus Alfons. Toen Jacobus naar Nederland kwam, miste hij de smaak van Indonesië zo erg dat hij besloot de Indonesische kruiden en specerijen aan zijn jenever toe te voegen. Dit resulteerde uiteindelijk in deze kruidige en aromatische gin gemaakt van kruidnagel, cubeb peper, kaneel, koriander, limoengras, jeneverbes, venkel en rozenbottels!

Alles over gin. ballonglas

Het ballonglas is het perfecte glas voor een gin-tonic. Door de ronde en toelopende vorm respecteert het de verschillende smaken van de botanicals waardoor deze aroma’s volledig tot hun recht komen. De lange steel zorgt ervoor dat de gin-tonic niet opwarmt als je deze in je hand vasthoudt.
Normaal gesproken worden de Alles over gin. ballonglazen alleen voor proeverijen gebruikt, maar voor de VerGINdingsbox wordt er graag een uitzondering gemaakt!
Tip: gebruik grote ijsblokjes, deze smelten minder snel.

Slagers Gin

Slagers Gin is ontstaan doordat de ambachtelijke keurslager H.P. van Linschoten uit Rotterdam een geschenk wilde meegeven aan hun gasten ter viering van hun 110-jarige bestaan. Na een gesprek met vriend en manager van Distilleerderij Onder de Boompjes bleek dat dit geschenk een eigen gin zou worden. Voor het jubileum werd er een batch van honderdtwintig flessen gemaakt. Slagers Gin bleek zo’n groot succes te zijn dat de gin officieel gelanceerd werd! De gin wordt gemaakt van Rotterdamse steakkruiden en is een geweldige, toegankelijke gin.

The business of life is human connection
Creëer bijzondere momenten
met unieke producten
die zorgen voor verbinding