Alles over gin. VerGINdingsbox, de box die zorgt voor verbinding
Close-up van de VerGINdingsbox, Alles over gin.

De VerGINdingsbox, dé box die zorgt voor verbinding

De VerGINdingsbox staat voor verbinden, contact houden en samen genieten van unieke momenten. Drie dingen die voorheen heel vanzelfsprekend waren. Tegenwoordig hangt hier een hele andere betekenis aan en hebben wij ons leven hier op aangepast. De échte verbinding ontbreekt.

En juist daarom hebben wij de VerGINdingsbox ontwikkeld! Zeker in deze tijd moeten we er voor elkaar zijn, steek elkaar een hart onder de riem en geef een VerGINdingsbox aan je partner, familieleden, vrienden, medewerkers, klanten, relaties en businessclubleden. Laat weten dat je aan hen denkt en je betrokken voelt, ondanks dat er nu een afstand is gecreëerd.

Wat kun je verwachten?
De VerGINdingsbox bestaat uit twee geweldige Nederlandse gins te weten Bobby’s Schiedam Dry Gin en Slagers Gin, gerookte & gedroogde sinaasappelschijfjes ter garnering van Slagers Gin, een Ginbon® met lepeltje, twee flesjes Fentimans Connoisseurs Tonic Water en een handige ginkaart voor het maken van de perfect serves. De gin-tonics drink je natuurlijk in een limited edition Alles over gin. ballonglas.

Wat deze producten zo bijzonder maakt? Bobby’s Schiedam Dry Gin is al meerdere malen uitgeroepen als beste gin van Nederland, Slagers Gin is de allereerste gin ter wereld die gemaakt wordt van Rotterdamse steakkruiden, de Ginbon® is speciaal ontwikkeld voor de VerGINdingsbox en zijn nergens anders verkrijgbaar dan bij ons. Daarbij zijn de tonics op dusdanige wijze ontwikkeld dat zij gin drinken naar een heel ander niveau liften.

Het is een ervaring die je meegemaakt wilt hebben want dát verbindt; samen een beleving creëren, samen genieten van producten die exclusief voor jullie ontwikkeld zijn.

Liever een alcoholvrije VerGINdingsbox? Klik dan hier.
Wil je liever een eigen pakket samenstellen op basis van de VerGINdingsbox? Klik dan hier voor de specials.

Koop nu
Life should taste as good as limited editions
Welke unieke producten zitten er in de VerGINdingsbox?

Ginbons®

De Ginbon® is de allereerste bonbon in Nederland gemaakt met gin die in een potje geserveerd wordt!
Dit geweldige, smaakvolle product is speciaal voor Alles over gin. ontwikkeld door een chef-kok die al meer dan veertig jaar vol passie in de keuken staat en gespecialiseerd is in het maken van bonbons en chocolade.
In de VerGINdingsbox vind je een Ginbon® gemaakt van de beste ingrediënten in combinatie met Bobby’s Schiedam Dry Gin!

Fentimans Connoisseurs Tonic Water

De Fentimans Connoisseurs Tonic Water kan iets wat andere tonics niet kunnen.. Deze tonic is door haar delicate smaakprofiel in staat om de aroma’s van de botanicals naar boven te halen waardoor de gin volledig tot haar recht komt. De smaken Van Bobby’s Schiedam Dry Gin en Slagers Gin treden in combinatie met de Fentimans Connoisseurs Tonic Water duidelijk naar de voorgrond in plaats van dat zij “maar” subtiel aanwezig zijn in de gin-tonic. Gin drinken wordt zo een hele andere beleving!

Ginkaart

Uiteraard is het handig om te weten hoe de gin-tonics met Bobby’s Schiedam Dry Gin en Slagers Gin het beste geserveerd kunnen worden. Daarom bevat het VerGINdingspakket ook een ginkaart met de bereidingswijze (incl. QR code voor de receptenvideo) en de toe te voegen ingrediënten.
Het enige dat dan nog hoeft te gebeuren is het inschenken van een mooie gin-tonic, het pakken van het bijgevoegde lepeltje & ginbon én samen dat ene unieke moment creëren!

Bobby’s Schiedam Dry Gin

Bobby’s Schiedam Dry Gin is een Nederlandse gin met Indonesische roots, ontwikkeld door Sebastiaan van Bokkel. Het oorspronkelijke recept komt van zijn opa, Jacobus Alfons. Toen Jacobus naar Nederland kwam, miste hij de smaak van Indonesië zo erg dat hij besloot de Indonesische kruiden en specerijen aan zijn jenever toe te voegen. Dit resulteerde uiteindelijk in deze kruidige en aromatische gin gemaakt van kruidnagel, cubeb peper, kaneel, koriander, limoengras, jeneverbes, venkel en rozenbottels!

Alles over gin. ballonglas

Het ballonglas is het perfecte glas voor een gin-tonic. Door de ronde en toelopende vorm respecteert het de verschillende smaken van de botanicals waardoor deze aroma’s volledig tot hun recht komen. De lange steel zorgt ervoor dat de gin-tonic niet opwarmt als je deze in je hand vasthoudt.
Normaal gesproken worden de Alles over gin. ballonglazen alleen voor proeverijen gebruikt, maar voor de VerGINdingsbox wordt er graag een uitzondering gemaakt!
Tip: gebruik grote ijsblokjes, deze smelten minder snel.

Slagers Gin

Slagers Gin is ontstaan doordat de ambachtelijke keurslager H.P. van Linschoten uit Rotterdam een geschenk wilde meegeven aan hun gasten ter viering van hun 110-jarige bestaan. Na een gesprek met vriend en manager van Distilleerderij Onder de Boompjes bleek dat dit geschenk een eigen gin zou worden. Voor het jubileum werd er een batch van honderdtwintig flessen gemaakt. Slagers Gin bleek zo’n groot succes te zijn dat de gin officieel gelanceerd werd! De gin wordt gemaakt van Rotterdamse steakkruiden en is een geweldige, toegankelijke gin.

The business of life is human connection
Creëer bijzondere momenten
met unieke producten
die zorgen voor verbinding