De VerGINdingsbox, dé box die zorgt voor verbinding

De VerGINdingsbox, dé box die zorgt voor verbinding

De VerGINdingsbox staat voor verbinden, contact houden en samen genieten van unieke momenten. Geef een VerGINdingsbox aan je partner, familieleden, vrienden, medewerkers, klanten, relaties en businessclubleden. Laat weten dat je aan hen denkt en je betrokken voelt.

Het is een ervaring die je samen meegemaakt wilt hebben want dát verbindt; samen een beleving creëren, samen genieten van producten die exclusief voor jullie ontwikkeld zijn.

Wat kun je verwachten van de alcoholvrije VerGINdingsbox?
De alcoholvrije VerGINdingsbox bestaat uit twee heerlijke gin-tonics van Sir. James 101, twee prachtige Elixia Lemonades, een Alles over gin. ballonglas en een Alles over gin. soap bar.
Uiteraard zit er ook een persoonlijk kaartje bij waarvoor je zelf de boodschap kunt aanleveren én wordt de VerGINdingsbox als een geschenkverpakking met folie geleverd.

Wat deze producten zo bijzonder maakt?
De Sir. James 101 Gin Tonic is een Nederlandse “ready-to-drink” gin-tonic. Er worden geen compromissen gemaakt op het gebied van smaak en dat proef je; deze alcoholvrije gin-tonics zijn qua smaak amper te onderscheiden van een gin mét alcohol.
De Elixia Lemonades komen uit Frankrijk en voor deze geweldige, delicate dranken worden alleen de meest pure ingrediënten gebruikt. Dat wordt genieten met een hoofdletter G.
Als echte gin liefhebber wil je je natuurlijk dagen omringen met gin; de Alles over gin. soap bar draagt hier met liefde haar steentje aan bij. Exclusief bij Alles over gin. verkrijgbaar.

Wil je ook graag een VerGINdingsbox met alcohol? Klik dan hier.
Benieuwd naar de andere VerGINdingsboxen voor andere gelegenheden? Klik dan hier.

Koop nu
Life should taste as good as limited editions
Welke unieke producten zitten er in deze VerGINdingsbox?

Sir. James 101 Pink Gin Tonic

Sir. James 101 Pink Gin Tonic is een lichtzoet alcoholvrij drankje met een licht bittere ondertoon. Bij het openen komen de aroma’s van frambozen en jeneverbessen je tegemoet. Op de achtergrond zijn subtiele hints van granaatappel aanwezig.
Qua smaak komen de zoete tonen van framboos en rode bessen dominant naar voren, aangevuld met kruidige en bittere hints.
De afdronk begint zoet waarna er een bittertje voor een “final kick” zorgt.

Alles over gin. ballonglas

Het ballonglas is het perfecte glas voor een (alcoholvrije) gin-tonic. Zo zorgt de lange steel ervoor dat het drankje niet opwarmt als je deze in je hand vasthoudt.
De conische vorm zorgt ervoor dat alle aroma’s goed bewaard blijven en volledig tot hun recht komen tijdens het proeven; we proeven immers maar liefst 70-80%  met onze neus!
Normaal gesproken worden de Alles over gin. ballonglazen alleen voor proeverijen gebruikt, maar voor de VerGINdingsbox wordt er graag een uitzondering gemaakt!

Sir. James 101 Gin Tonic

Sir. James 101 is een Nederlands merk die een geweldige alcoholvrije gin-tonic heeft ontwikkeld. De smaken van dit drankje zijn perfect op elkaar afgestemd en de bubbels maken het drankje compleet.
Op de neus is Sir. James 101 Gin tonic fris en kruidig. Qua smaak komen de frisse tonen van jeneverbes en limoen duidelijk naar voren. Serveer met een schijfje limoen en een vers takje rozemarijn voor de perfect serve.
Deze alcoholvrije variant is zeker gelijkwaardig aan een gin met alcohol. Onze persoonlijke favoriet!

Elixia Mirabelle

Elixia is een ambachtelijk limonademerk uit Frankrijk die al in 1856 het levenslicht zag. Dit maakt het de oudste limonade fabrikant in Frankrijk. Voor de productie worden er alleen pure ingrediënten gebruikt in combinatie met het water van het Franse Jura gebergte. Die puurheid proef je ook bij Elixia Mirabelle; de zoete, florale geuren van de kroosjespruimen (mirabellen genaamd) begroeten je op verrassende wijze. Een zeer frisse en fascinerende limonade die je écht geprobeerd wilt hebben!

Alles over gin. soap bar

Als gin liefhebber mag de ultieme gin soap bar natuurlijk niet ontbreken. Daarom zit er in de alcoholvrije VerGINdingsbox een heerlijk geurende soap bar geïnspireerd op de diverse gin stijlen; citrus & fris, floraal & fleurig, zoet & zacht, kruidig & krachtig of de New Western Style.
De soap bars worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zijn voor ieder huidtype geschikt.
Zo wordt douchen vanaf nu een echt gin feestje!

Elixia Rose

Elixia is een ambachtelijk limonademerk uit Frankrijk die al in 1856 het levenslicht zag. Dit maakt het de oudste limonade fabrikant in Frankrijk. Hoewel de recepturen vernieuwd zijn, worden de limonades nog in dezelfde ketels geproduceerd en wordt dezelfde bottelmachine gebruikt.
De Elixia Rose (bio) heeft een prachtige, zoete rozengeur en -smaak. Citroenen zorgen voor een mooi zuurtje, wat ervoor zorgt dat de limonade lekker fris wordt.
De subtiele bubbels maken het een delicaat drankje!

The business of life is human connection
Creëer bijzondere momenten
met unieke producten
die zorgen voor verbinding