VerGINdingsbox, Alcoholvrij , Allesovergin.
VerGINdingsbox, Alcoholvrij , Alles over gin.
VerGINdingsbox, Alcoholvrij , Alles over gin.

De VerGINdingsbox, dé box die zorgt voor verbinding

De VerGINdingsbox staat voor verbinden, contact houden en samen genieten van unieke momenten. Drie dingen die voorheen heel vanzelfsprekend waren. Tegenwoordig heeft dit een hele andere betekenis en hebben wij ons leven hier op aangepast. De échte verbinding ontbreekt..
En juist daarom hebben wij de VerGINdingsbox ontwikkeld! Zeker in deze tijd moeten we er voor elkaar zijn; steek elkaar een hart onder de riem en geef een VerGINdingsbox cadeau aan vrienden, familie en zakelijke relaties. Laat weten dat je aan hen denkt en je betrokken voelt, ondanks dat er nu een afstand is gecreëerd.

Wat kun je verwachten van de alcoholvrije VerGINdingsbox?
De alcoholvrije VerGINdingsbox bestaat uit twee heerlijke gin-tonics van Sir. James 101, twee prachtige Elixia Limonades, twee smaakvolle Ginbons® met een bijpassend lepeltje en een limited edition Alles over gin. ballonglas. Uiteraard bevat deze VerGINdingsbox ook een handige kaart met meer informatie hoe je de drankjes het beste kunt serveren.

Wat deze producten zo bijzonder maakt?
De Sir. James 101 Gin Tonic is een Nederlandse “ready-to-drink” gin-tonic. Er worden geen compromissen gemaakt op het gebied van smaak en dat proef je; deze alcoholvrije gin-tonic is qua smaak amper te onderscheiden van een gin mét alcohol.
De Elixia Limonades komen uit Frankrijk en zijn zó nieuw in Nederland dat ze nog niet officieel gelanceerd zijn. Voor deze geweldige, delicate dranken worden alleen de meest pure ingrediënten gebruikt. Met deze flesjes heb je echt een primeur in handen.
De Ginbons® zijn speciaal ontwikkeld voor de VerGINdingsbox en zijn nergens anders verkrijgbaar dan bij ons.

Wil je ook graag een VerGINdingsbox met alcohol? Klik dan hier.
Wil je liever een eigen pakket samenstellen op basis van de VerGINdingsbox? Klik dan hier voor de specials.

Koop nu
Life should taste as good as limited editions
Welke unieke producten zitten er in deze VerGINdingsbox?

Ginbons®

De Ginbon® is de allereerste bonbon in Nederland gemaakt met gin die in een potje geserveerd wordt!
Dit geweldige, smaakvolle product is speciaal voor Alles over gin. ontwikkeld door een chef-kok die al meer dan veertig jaar vol passie in de keuken staat en gespecialiseerd is in het maken van bonbons en chocolade.
In deze VerGINdingsbox vind je twee smaakvolle Ginbons® gemaakt van Bobby’s Schiedam Dry Gin en Vørding’s Gin. Het alcoholpercentage is hierbij minimaal.

Sir. James 101 Gin Tonic

Sir. James 101 is een Nederlands merk die een geweldige alcoholvrije gin-tonic heeft ontwikkeld. De smaken van dit drankje zijn perfect op elkaar afgestemd en de bubbels maken het drankje compleet.
Op de neus is Sir. James 101 Gin tonic fris en kruidig. Qua smaak komen de frisse tonen van jeneverbes en limoen duidelijk naar voren. Serveer met een schijfje limoen en een vers takje rozemarijn voor de perfect serve.
Deze alcoholvrije variant is zeker gelijkwaardig aan een gin met alcohol. Onze persoonlijke favoriet!

Kaart

Uiteraard is het handig om te weten hoe de Sir. James 101 Gin Tonics en de Elixia Limonades het beste geserveerd kunnen worden. Daarom bevat de VerGINdingsbox een handige kaart met de bereidingswijze.
Voor de Sir. James 101 Gin Tonic is er tevens een speciale receptenvideo ontwikkeld; middels het scannen van de QR code is deze te bekijken. Het enige dat dan nog hoeft te gebeuren is het inschenken van het glas, het pakken van het bijgevoegde lepeltje & ginbon én samen dat ene unieke moment creëren!

Elixia Mirabelle

Elixia is een ambachtelijk limonademerk uit Frankrijk die al in 1856 het levenslicht zag. Dit maakt het de oudste limonade fabrikant in Frankrijk. Voor de productie worden er alleen pure ingrediënten gebruikt in combinatie met het water van het Franse Jura gebergte. Die puurheid proef je ook bij Elixia Mirabelle; de zoete, florale geuren van de kroosjespruimen (mirabellen genaamd) begroeten je op verrassende wijze. Een zeer frisse en fascinerende limonade die je écht geprobeerd wilt hebben!

Alles over gin. ballonglas

Het ballonglas is het perfecte glas voor een (alcoholvrije) gin-tonic. Door de ronde en toelopende vorm komen de aroma’s volledig tot hun recht. De lange steel zorgt ervoor dat het drankje niet opwarmt als je deze in je hand vasthoudt.
Normaal gesproken worden de Alles over gin. ballonglazen alleen voor proeverijen gebruikt, maar voor de VerGINdingsbox wordt er graag een uitzondering gemaakt!
Tip: gebruik grote ijsblokjes, deze smelten minder snel.

Elixia Rose

Elixia is een ambachtelijk limonademerk uit Frankrijk die al in 1856 het levenslicht zag. Dit maakt het de oudste limonade fabrikant in Frankrijk. Hoewel de recepturen vernieuwd zijn, worden de limonades nog in dezelfde ketels geproduceerd en wordt dezelfde bottelmachine gebruikt.
De Elixia Rose (bio) heeft een prachtige, zoete rozengeur en -smaak. Citroenen zorgen voor een mooi zuurtje, wat ervoor zorgt dat de limonade lekker fris wordt.
De subtiele bubbels maken het een delicaat drankje!

The business of life is human connection
Creëer bijzondere momenten
met unieke producten
die zorgen voor verbinding