Alles over Fever-Tree – De top 10 hotspots waar jij geniet van de mixers van Fever-Tree

In de zomermaanden is niets fijner dan genieten van mooie drankjes op bijzondere locaties. En daarom werd de hulp van Jorn Brouwer ingeschakeld. Jorn is de Brand Manager van Fever-Tree en deelt in deze gin story de top 10 Fever-Tree hotspots. De vraag is nu niet welke horecagelegenheid je gaat bezoeken, maar waar jij als eerste naartoe gaat.
Ben je klaar om mee op reis te gaan met Fever-Tree en te genieten van hun mixers op de meest toffe locaties? Lees dan gauw verder!

#1 – The Streetfoodclub Breda

Op 20 juli 2022 werden de deuren van The Streetfoodclub Breda geopend, of zoals het team het zelf noemt; “het Theatre of Flavour”.
Direct bij binnenkomst komen de “happy vibes” je tegemoet. Je ziet een mix van luxe en straat, van gekke comfortabele stoelen waar je nooit meer uit wilt komen tot old school hiphop die uit de speakers knalt. Bij deze hotspot draait het om contrasten die samensmelten om tot een verrassend en uniek concept te komen.

Bij The Streetfoodclub Breda wordt je op zeer verrassende en inspirerende wijze meegenomen op een heerlijke foodtrip die begint in de sloppenwijken van Mexico en eindigt in de levendige straten van Bangkok. Geniet bij ieder gerecht van heerlijke gin-tonics, uiteraard gemaakt met Fever-Tree mixers.

Fever-Tree hotspot Streetfoodclub Breda, Alles over gin.

#2 – Mossel & Gin Amsterdam

De naam verraadt het eigenlijk al; hier draait het om twee dingen, namelijk mosselen en gin. Een verrassende combinatie die naar meer doet smaken.
Leuk om te weten is dat je bij Mossel & Gin ook halve glazen gin-tonic kunt bestellen. Zo kun je nog meer experimenteren en nieuwe gins uitproberen.

Klik hier voor het uitgebreide verhaal achter deze hotspot.

Mossel & Gin, seafood restaurant, Alles over gin.

#3 – Bar / Restaurant Ballroom Rotterdam

Als echte gin liefhebber mag een bezoek aan deze hotspot niet ontbreken. Bar / Restaurant Ballroom Rotterdam heeft namelijk één van de grootste gin collecties van Europa. Hier kun je met meer dan 162 soorten gin kennismaken. Voeg hier de twaalf Fever-Tree mixers aan toe en je kunt 2.000 combinaties ontdekken. Als dat geen feestje wordt..!

Fever-Tree hotspot, Ballroom Rotterdam, Alles over gin.

#4 – Mr. Mofongo, Groningen

Mr. Mofongo is een uniek horeca-avontuur, waarbij het concept geïnspireerd is op de wereldreiziger Máximo Mofongo.
Horeca-ondernemer en onderwaterfotograaf Beijk leerde Máximo in Cuba kennen nadat de twee heren een spannende haaienduik overleefd hadden.
Tijdens een avondje borrelen op een prachtig wit strand, met een ondergaande zon op de achtergrond en voldoende goede rum, deelde Máximo de meest inspirerende verhalen. Verhalen over zijn reizen, bijzondere drankjes en gerechten. Beijk was hier zo van onder de indruk en besloot iets met deze nieuwe inspiratiebron te doen. Dat resulteerde uiteindelijk in de Groningse hotspot Mr. Mofongo.
Leuk om te weten is dat hier inmiddels acht eigen gins worden gedistilleerd in eigen ketels én dat dit de allereerste horecagelegenheid is waar gebruik wordt gemaakt van een innovatieve robotarm.

Klik hier voor het uitgebreide verhaal achter deze hotspot.

Armando, robotarm van Mr. Mofongo Groningen, Alles over gin.

#5 – Key West Beachhouse, Utrecht

Ben je een echte strandliefhebber en kun je uren chillen in een fijne strandstoel terwijl je geniet van heerlijke gerechten en bijpassende drankjes? Dan is Key West Beachhouse dé place to be voor jou!
Hier kun je terecht voor ontbijt, lunch, diner, borrels en natuurlijk voor zakelijke afspraken. Mocht je behoefte hebben om de drukke stad even te ontvluchten, dan kun je hier heerlijk tot rust komen en de dag afsluiten met smaakvolle gin-tonics en cocktails.
Leuk om te weten is dat Utrecht geen zee heeft, maar wel een zandstrand én zwemwater. Dat betekent dat je op zomerse dagen gerust je bikini of zwembroek mee kunt nemen.

Fever-Tree hotspot, Key West Beachhouse, Utrecht, Alles over gin.

#6 – Bold Rooftopbar, Maastricht

Met de Fever-Tree hotpots reizen we door heel Nederland en Maastricht mag dan ook zeker niet ontbreken. Om deze stad op unieke wijze te ontdekken gaan we naar Bold Rooftopbar.
Dit is de eerste én enige rooftopbar van de stad en bevindt zich op de top van het Eiffelgebouw. Om de bar te bereiken ga je naar The Student Hotel en hier neem je de lift naar de achtste verdieping. Bestel een heerlijke gin-tonic, verfijnde cocktails en geniet van een geweldig panoramisch uitzicht!

Fever-Tree hotspot Bold rooftopbar, Maastricht, Alles over gin.

#7 – Republiek Bloemendaal

Hoewel dit een hotspot is die zich op het strand bevindt, is Republiek Bloemendaal in tegenstelling tot andere beach horecagelegenheden het gehele jaar geopend. In alle seizoenen geniet je na een dagje strand of lange strandwandelingen van pure gerechten en mooie gin-tonics.
Wat Republiek Bloemendaal zo speciaal maakt is dat er op “analoge” wijze gekookt wordt. Dit betekent dat vuur en houtovens een belangrijke rol spelen én er wordt volgens de seizoenen gekookt. Dit is genieten op een ander niveau.

Fever-Tree hotspot Republiek Bloemendaal, Alles over gin.

#8 – Down Town Gourmet Market, Eindhoven

Houd jij van reizen en kun je uren doorbrengen met het rondstruinen op marktjes met allerlei foodstalletjes? Dan ga jij deze hotspot echt geweldig vinden!
In het centrum van Eindhoven vindt je deze heuse foodmarkt met maar liefst negentien verschillende foodconcepten. Streetfood, comfort food, high cuisine, desserts, smaakvolle drankjes.. Je vindt het hier allemaal en het is écht alsof je een andere wereld instapt en je voor heel even weer op reis bent.

Fever-Tree hotspot Down Town Gourmet Market, Eindhoven, Alles over gin.

#9 – Strand Zuid, Arnhem

Omdat we op het moment van posten midden in de zomer zitten, blijven we de zogenoemde “beach vibes” nog even vasthouden.
In de mooie stad Arnhem vinden we ook een heus stadsstrand. Hier sluit je de warme zomerdagen af met gin-tonics in de hand, voetjes in het water en bij de frisse avonden een vuurkorf erbij. Optimaal genieten in eigen land!

Fever-Tree hotspot Strandzuid Arnhem, Alles over gin.

#10 – Bar & Restaurant Milú, Den Haag

Als er een hotspot is waar je alle kanten op kunt gaan, is het Bar & Restaurant Milú uit Den Haag wel.
Hier geniet je van een internationale fusion keuken, waarbij het draait om proeven én genieten, met uiteraard een heerlijk drankje erbij. Zowel qua eten als drinken zijn de mogelijkheden eindeloos. Vegetarisch, vlees, vis, cocktails, gin-tonics, speciaalbieren.. Hier kun je echt de hele dag wel blijven zitten! 

Fever-Tree hotspot, Bar en Restaurant Milú, Den Haag, Alles over gin.

Ps. Alle foto’s komen van Fever-Tree / Jorn. 

1.271
Laat een bericht achter