Meld je nu aan voor het tasting event met Rutte Distillery!  Laat je tijdens deze online tasting mee op reis nemen en ontdek de mooie spirits en rijke historie van Rutte Distillery uit Dordrecht!

  Via Zoom zal Master Distiller Myriam Hendrickx ons meenemen in het verhaal van één van de oudste distilleerderijen van Nederland en vertelt zij hoe alle producten hier nog steeds op ambachtelijke wijze gemaakt worden. Uiteraard is er ook voor de nodige foto- & videocontent gezorgd zodat we een goed beeld krijgen van de distilleerderij en er op deze wijze toch een beetje bij zijn.

  Tijdens dit tasting event zullen we kennis maken met drie geweldige producten; de nieuwe Rutte Dutch Dry Gin, de hybride Old Tom Genever (kruising tussen een gin en een jenever) en een sloe gin. Myriam deelt niet alleen alle ins & outs over deze spirits, maar leert ons ook direct hoe we hier heerlijke gin-tonics & gin cocktails mee kunnen maken!

  Wanneer: 11 februari
  Hoe laat: 19.00 – 20.30 uur
  Waar: online, via Zoom
  Ginvestering: € 18,95 per persoon. Dit is inclusief BTW, verzendkosten en drie proefbuisjes.

  Na aanmelding ontvang je een email met betaallink. Na ontvangst van een betaling volgt ook de Zoom link waarop je je op 11 februari om 19.00 kunt aanmelden voor dit tasting event.

  Let op:
  Aanmelden kan tot uiterlijk 8 februari, omdat de tastingkit nog verstuurd moet worden.
  Indien je in de gelegenheid bent om de tastingkit op te halen in Dordrecht, dan kun je je nog tot 11 februari aanmelden.

  Vragen?
  Mocht je vragen hebben, stuur dan gerust een berichtje via onze socials of een email naar info@allesovergin.nl onder vermelding van “Tasting event Rutte Distillery”.