VerGINdingsbox recept,Sir. James 101 Gin Tonic, Alles over gin..

Gin-tonic recept VerGINdingsbox – Sir James’ serve

Als je op deze pagina terechtkomt is de kans erg groot dat jij de alcoholvrije VerGINdingsbox in handen hebt.
In deze VerGINdingsbox tref je de mooie alcoholvrije gin-tonic van Sir. James 101 aan. Dit is een Nederlands merk die is opgericht door Vincent en Rambert. Al bij de ontwikkeling vroegen de heren zichzelf af wat zij wilden proeven; voorop stond dat deze “ready-to-drink” gin-tonic een echte gin smaak moet hebben. En dat is perfect gelukt!

Door gebruik te maken van natuurlijke extracten van de jeneverbes, kinine en limoen is er een frisse gin-tonic ontstaan waarbij de tonen van de jeneverbes en limoen duidelijk naar voren komen. De bittere hints van de kinine zijn subtiel aanwezig en komen juist in de afdronk naar voren. Op de neus is de Sir. James 101 Gin Tonic fris, maar zijn kruidige geuren dominant.

Ondanks dat de Sir. James 101 Gin Tonic al ready-to-drink is, kan er ook prima een perfect serve mee gemaakt worden. Dat recept delen we hier!

Wat hebben we nodig:

Hoe maken we de Sir James’ serve

Doe de ijsblokjes in het Alles over gin. ballonglas en voeg de Sir. James 101 Gin Tonic toe. Garneer met het takje rozemarijn en schijfje citroen.

Alles over gin. meets Sir. James 101!
Benieuwd naar het persoonlijke verhaal achter deze alcoholvrije gin-tonic? Wij spraken founder Rambert de Lange en zijn zo enthousiast geworden dat wij niet kunnen wachten om dit verhaal met jou te delen. Zijn persoonlijke verhaal en het verhaal achter Sir. James 101 vind je hier.

1.200