Rutte's zomercocktail Summer Love, Alles over gin.

Jenever cocktail maken: Rutte’s Summer Love

De naam en de kleur verraden al een beetje dat het hier om een zoete(re) cocktail gaat. Rutte’s Summer Love is een bijzondere cocktail waarbij zoete vanilletonen gecombineerd worden met de warme Rutte Old Simon Genever en friszure cranberry’s. Het resultaat is een complexe en toch sprankelende, verfrissende cocktail van Distilleerderij Rutte.

Wat hebben we nodig:

  • 40 ml Rutte Old Simon Genever
  • 20 ml cranberrysap
  • 15 ml vanillesiroop
  • 80 ml bruiswater
  • Een takje verse dragon ter garnering
  • Grote ijsblokjes

Hoe maken we de Rutte’s Summer Love:

Vul een longdrink glas met de ijsblokjes en roer het ijs met een lepel voorzichtig door het glas zodat deze ijskoud wordt. Mix de Rutte Old Simon Genever, cranberrysap en vanillesiroop en roer of shake tot het één geheel is geworden.
Zodra het glas koud genoeg is, giet je het gesmolten ijswater weg en voeg je de mix toe. Top het glas af met bruiswater er garneer met een takje verse dragon.

Rutte cocktails, Summer Love, Distilleerderij Rutte, Alles over gin.

Naast Rutte’s Summer Love ontwikkelde Distilleerderij Rutte ook Rutte’s Bee’s Wings, Rutte’s Dutch Loveletter, Rutte’s Sloegroni en Rutte Asparagus.
Bekijk onze receptenpagina voor nog meer fijne gin-tonic recepten en gin cocktails! 

Alles over gin. meets Distilleerderij Rutte!
Wij bezochten Myriam in het mooie Dordrecht om haar persoonlijke verhaal achter de distilleerderij en Rutte gins te horen. Zelf zijn we er zo enthousiast van geworden dat we niet kunnen wachten om het verhaal met jou te delen! Het persoonlijke verhaal achter Distilleerderij Rutte vind je hier.

Ps. De foto’s komen van Distilleerderij Rutte

2.379
Laat een bericht achter