A Dutch Loveletter by Distilleerderij Rutte, Alles over gin.

Gin cocktail maken – Rutte’s Dutch Loveletter

Rutte’s Dutch Loveletter is een speciale cocktail. Het is namelijk het international geprezen botanische recept van Master Distiller Myriam Hendrickx en wordt gemaakt gemaakt met Rutte Dutch Dry Gin, de vervanger van Rutte Celery Gin sinds november 2021.
In dit recept wordt de frisse selderij gecombineerd met frisse en zoete fruittonen en de verleidelijke vanilletonen van de tonkabonen. Het resultaat is een spannende smaakexplosie!

Wat hebben we nodig:

  • 40 ml Rutte Dutch Dry Gin
  • 20 ml De Kuyper Strawberry Likeur
  • 20 ml limoensap
  • 10 ml rabarber nectar
  • 10 ml Monin tonkaboonsiroop
  • IJsblokjes
  • Optioneel: verse aardbeien en rabarber ter garnering

Hoe maken we de Rutte’s Dutch Loveletter:

Voeg alle ingrediënten toe aan een cocktailshaker en shake het geheel goed. Schenk de mix vervolgens met behulp van een zeefje in een coupe glas. Naar wens kun je de cocktail garneren met verse aardbeien en rabarber.

Rutte cocktails, Rutte's Dutch Loveletter, Distilleerderij Rutte, Alles over gin.

Naast de Rutte’s Dutch Loveletter ontwikkelde Distilleerderij Rutte ook Rutte’s Bee’s Wings, Rutte’s Summer Love, Rutte’s Sloegroni en Rutte Asparagus.
Bekijk onze 
receptenpagina voor nog meer fijne gin-tonic recepten en gin cocktails! 

Alles over gin. meets Distilleerderij Rutte!
Wij bezochten Myriam in het mooie Dordrecht om haar persoonlijke verhaal achter de distilleerderij en Rutte gins te horen. Zelf zijn we er zo enthousiast van geworden dat we niet kunnen wachten om het verhaal met jou te delen! Het persoonlijke verhaal achter Distilleerderij Rutte vind je hier.

Ps. De foto’s komen van Distilleerderij Rutte.

2.903
Laat een bericht achter