Cocktail recept, Rhubarb Bramley and Apple Rickey, Chase Gin, Alles over gin.

Gin cocktail maken: Rhubarb & Apple Rickey

Speciaal voor World Gin Day heeft Chase Distillery de Rhubarb & Apple Rickey ontwikkeld. De Rhubarb & Apple Rickey is een krachtige cocktail waarin de zoetige tonen van de rabarber gecombineerd worden met de krachtige tonen van gemberbier.

Voor deze cocktail wordt er gebruik gemaakt van de Chase Rhubarb & Bramley Apple Gin.
Deze gin wordt wordt gemaakt van jeneverbes, korianderzaad, bittere amandel, kaneel, gember, kruidnagel, engelwortel, zoethoutwortel, citroenschil, kardemom, rabarber en Bramley appelsap.
Op de neus is de Chase Rhubarb & Bramley Apple Gin een zoete en frisse gin met overheersende aroma’s van de rabarber en appel. Deze aroma’s worden aangevuld door een hint van kaneel.Qua smaak overheersen ook de rabarber, appel en kaneel. Zoete, frisse en kruidige tonen zijn perfect in balans en creëren een bijzondere smaak. Deze smaak blijft aanwezig in de lange afdronk die door de kaneel zelfs een beetje verwarmend voelt.

Wat hebben we nodig:

Hoe maken we de Rhubarb & Apple Rickey:

Doe de ijsblokjes in een glas zodat deze koud wordt. Voeg de gin, Ginger Beer en citroensap toe en roer goed. Garneer met een dun schijfje appel.

Rhubarb & Apple Rickey, Chase cocktail, World Gin Day, Alles over gin.

Chase Distillery ontwikkelde ook de volgende Chase cocktails; Pink Grapefruit Paloma, Med Spritz, Chase Elderflower Collins en de Chase Martini.

Bekijk onze receptenpagina voor nog meer fijne gin-tonic recepten en gin cocktails! 

2.684
Laat een bericht achter