Gin-tonic maken, recept, Watchdog Premium Dry Gin, Alles over gin.

Gin-tonic maken: Perfect serve van Watchdog Premium Dry Gin

Als er een gin is die het in alle seizoenen heel erg goed doet, is het Watchdog Premium Dry Gin wel. Tijdens de donkere en koude dagen weet deze gin je op te fleuren met haar lichtzoete geuren van verse sinaasappelen en oranjebloesem.
De mooie volle citrus smaak wordt aangevuld door de warme tonen van kaneel en steranijs en dit maakt Watchdog Premium Dry Gin dé perfecte gin voor dit nieuwe seizoen!

Wat hebben we nodig:

Wat gaan we doen:
Vul een ballonglas met grote ijsblokjes. Roer het ijs rond in zodat het glas koud wordt. Dit noemen ze ook wel frapperen.
Roer de ijsblokjes voor 10-15 seconden rond en schenk het overtollige gesmolten ijswater uit het glas.

Voeg 50 ml Watchdog Premium Dry Gin toe, gevolgd door 150 ml Premium Indian Tonic Water en garneer met het schijfje sinaasappel en een kaneelstokje. Roer het geheel circa vijftien seconden zodat de smaken vermengd worden.

Tip: schenk de tonic in met behulp van een cocktaillepel. Plaats deze lepel op een hoek van zestig graden in je glas en schenk de tonic in.
De reden dat er een cocktaillepel wordt gebruikt is dat deze schenkwijze ervoor zorgt dat het koolzuur in de tonic optimaal behouden blijft.

De perfect serve van Watchdog Gin, gin-tonic recept, Alles over gin.

Ps. Alle foto’s komen van Watchdog Premium Dry Gin.

Alles over gin. meets Watchdog Gin!
Wij spraken met de founders van Watchdog Gin om het persoonlijke verhaal achter Watchdog Gin te horen. Zelf zijn we er zo enthousiast van geworden dat we niet kunnen wachten om het verhaal met jou te delen! Het persoonlijke verhaal achter Watchdog Gin vind je hier.

Bekijk onze receptenpagina voor nog meer fijne gin cocktail recepten! 

975
Laat een bericht achter