Copperhead Gin Scarfes Bar Edition, perfect serve recept, Alles over gin.

Gin-tonic maken: Perfect serve van Copperhead Gin Scarfes Bar Edition

Iedere gin heeft een eigen perfect serve; de perfecte manier van serveren om optimaal te genieten van de gin. Dat geldt uiteraard ook voor Copperhead Gin Scarfes Bar Edition!

Copperhead Gin Scarfes Bar Edition wordt gemaakt van jeneverbessen, korianderzaad, engelwortel, kardemom, sinaasappelschillen, pijnboompitten, dennenbloesem en een distillaat van Elstar appels. Dit zorgt voor een bijzondere, gelagerde gin waarin frisse, pittige en florale prachtig naar voren komen.

Op de neus komt er een fris zoetig aroma tevoorschijn waarin jeneverbessen en appels duidelijk te herkennen zijn. Qua smaak zorgt Copperhead Scarfes Bar Edition voor een ware smaakexplosie van frisse, pittige en bloemige tonen. De appels voegen hier nog een subtiel zoetje aan toe.

Met dit perfect serve recept komt Copperhead Gin Scarfes Bar Edition op haar best naar voren en ervaar je de gin zoals de founders het bedoeld hebben.

Wat hebben we nodig:

Wat gaan we doen:
Gebruik bij voorkeur een ballonglas en vul deze met de grote ijsblokjes. Roer met een cocktaillepel enkele seconden de ijsblokjes door het glas zodat het glas ijskoud wordt. Het glas is goed gekoeld als het condens heeft gekregen.

Schenk eerst het eventuele overtollige smeltwater uit het glas en voeg dan Copperhead Gin Scarfes Bar Edition toe, gevolgd door de tonic. Roer het geheel enkele seconden door en garneer met de verse schijfjes groene appel.

Copperhead Gin Scarfes Bar Edition, Alles over gin.

Bekijk onze receptenpagina voor nog meer fijne gin-tonic recepten! 

Ps. Alle foto’s komen van Wonderful en zijn met schriftelijke toestemming geplaatst.

88
Laat een bericht achter