Recept, gin-tonic maken, Bivrost Pink Gin, Alles over gin.

Gin-tonic maken: Perfect serve van Bivrost Pink Gin 

Bivrost Pink Gin is dé roze gin van de Noordpool. Deze Pink gin wordt gemaakt door Aurora Distillery, de meest noordelijke distilleerderij ter wereld. Hoewel de kleur doet vermoeden dat het hier om een zoete roze gin gaat, is niets minder waar. Bivrost Pink Gin is juist een hele verfijnde en elegante gin waarin rood fruit perfect gecombineerd wordt met jeneverbessen en lokale kruiden. Dit maakt het de perfecte gin voor de gin liefhebber die wel een roze gin wil hebben maar niet van een (te) zoete smaak houdt. Qua smaak komen zoete, fruitige tonen ook weer tevoorschijn, maar de gin blijft perfect in balans door de citrustonen. Op de achtergrond is een kleine aardse toets te herkennen. In de afdronk blijven de kruidige tonen aanwezig en verdwijnen zij langzaam naar de achtergrond. De gin blijft lang aanwezig op aangename wijze. Dit is het recept van de perfect serve; zo geniet jij optimaal van Bivrost Pink Gin!

Wat hebben we nodig:

Wat gaan we doen:
Gebruik bij voorkeur een ballonglas en vul deze met de ijsblokjes. Roer de ijsblokjes enkele seconden rond in het glas tot er een laagje condens ontstaat aan de buitenkant. Dit betekent dat je glas koud genoeg is geworden.

Schenk het eventuele overtollige smeltwater uit het glas en schenk de gin en tonic in. Roer het geheel enkele seconden zodat de gin en de tonic goed vermengd worden. Serveer de gin-tonic met de blauwe bessen.

 

Bivrost Pink Gin, Alles over gin.

Alles over gin. meets Bivrost Pink Gin!
Wij spraken met het team achter Bivrost om het persoonlijke verhaal achter Bivrost Pink Gin te horen. Zelf zijn we er zo enthousiast van geworden dat we niet kunnen wachten om het verhaal met jou te delen! Het persoonlijke verhaal achter Bivrost Pink Gin vind je hier.

Bekijk onze receptenpagina voor nog meer fijne gin-tonic recepten! 

Ps. Alle foto’s komen van Aurora Distillery en zijn met schriftelijke toestemming geplaatst.

65
Laat een bericht achter