Gin tonic maken, gin recept, Andreas Dry Gin, Alles over gin.

Gin-tonic maken: Perfect serve van Andreas Dry Gin

Andreas Dry Gin is een Nederlandse gin met Griekse roots. Wat deze gin zo uniek maakt is dat het de enige gin ter wereld is die wordt gemaakt met Griekse bergthee. Dit zorgt voor een prachtig fris aroma met kruidige tonen.
In dit recept delen we de perfect serve zodat jij op de meest optimale manier geniet en kennismaakt met Andreas Dry Gin! 

Op de neus komen de kruidige tonen van Andreas Dry Gin direct naar voren. Op de achtergrond herken je een vleugje citrus van de jeneverbessen. Het aroma van de Griekse bergthee maakt het een interessante gin die je uitnodigt om te proeven en de gin verder te ontdekken.
Qua smaak ontstaat er een prachtige smaakexplosie; kruidige tonen treden direct naar de voorgrond waarbij de Griekse bergthee (uiteraard) leidend is. De gin is krachtig qua smaak, maar kent een zacht mondgevoel. Hierdoor is de gin ook perfect om puur van te genieten (probeer dit ook zeker even voordat je er tonic aan toevoegt). De afdronk is lang, kruidig en licht floraal. De gin blijft erg lang hangen op aangename wijze.

Wat hebben we nodig:

Wat gaan we doen:
Vul bij voorkeur een ballonglas met grote ijsblokjes en roer deze enkele seconden door het glas zodat deze goed koud wordt. Het glas is goed gekoeld als er condens op het glas komt. Schenk daarna het eventuele smeltwater weg.
Voeg vervolgens 50 ml Andreas Dry Gin toe, gevolgd door 150 ml Premium Indian Tonic water. Roer de gin en tonic enkele seconden zodat de smaken goed vermengd worden. Garneer met de sinaasappelzeste.

Perfect serve van Andreas Dry Gin, gin-tonic maken, Alles over gin.

Alles over gin. meets Andreas Dry Gin!
Wij spraken met Vasilios en Charlotte om het persoonlijke verhaal achter Andreas Dry Gin te horen. Zelf zijn we er zo enthousiast van geworden dat we niet kunnen wachten om het verhaal met jou te delen! Het persoonlijke verhaal achter Andreas Dry Gin vind je hier.

Ps. Alle foto’s komen van Andreas Dry Gin.

333
Laat een bericht achter