Gin-tonic recept, Perfect serve van Moon Spirits Premium Dry Gin, Alles over gin.

Gin-tonic maken: Perfect serve van Moon Spirits Premium Dry Gin

Moon Spirits Premium Dry Gin is een Duitse gin die wij exclusief naar Nederland hebben gehaald. Wat deze gin zo uniek maakt is dat het geïnspireerd is op de nacht. Deze gin heeft dan ook twee “gezichten”. In haar meest pure vorm ontstaat er al een prachtige smaakexplosie, maar zodra er tonic bijgevoegd wordt, opent deze gin zich als een ware bloem.
Omdat de smaak al zo vol is van zichzelf, is er maar weinig nodig om de perfect serve op tafel te toveren. Founder Benjamin raadt een Dry Tonic Water of Mediterranean Tonic Water aan. Zelf vinden wij een Premium Indian Tonic Water de fijnste optie en die gebruiken we dan ook voor de perfect serve!

Wat hebben we nodig:

Hoe maken we de perfect serve van Moon Spirits Premium Dry Gin:

Voor de perfect serve gebruik je bij voorkeur een ballonglas. Vul deze met ijsblokjes en roer deze enkele seconden rond in het glas zodat deze goed koud wordt. Schenk eventueel smeltwater uit het glas.
Voeg nu Moon Spirits Premium Dry Gin toe, gevolgd door de tonic naar keuze. Roer het geheel enkele seconden zodat de smaken goed vermengd worden. Garneer als laatste de gin-tonic met het citroenschilletje.

Perfect serve Moon Spirits Premium Dry Gin, gin-tonic recept, Alles over gin.

Alles over gin. meets Moon Spirits Distillery!
Wij spraken founder Benjamin om het persoonlijke verhaal achter Moon Spirits Premium Dry Gin te horen. Zelf zijn we er zo enthousiast van geworden dat we niet kunnen wachten om het verhaal met jou te delen! Het persoonlijke verhaal achter deze gin vind je hier

Bekijk onze receptenpagina voor nog meer fijne gin cocktail recepten!

De foto´s komen van Moon Spirits en zijn met toestemming geplaatst. 

164
Laat een bericht achter