Peppery Tonic met Tolmann's Gin, gin-tonic recept, Alles over gin.

Gin-tonic maken: Peppery Tonic met Tolmann’s Gin 

In deze gin-tonic komen alle smaken samen; prachtige citrus tonen van de Nederlandse, prijswinnende Tolmann’s Gin, zoete tonen van pomelo en grapefruit en een kleine pittigheid door de roze peperbolletjes.

Wat hebben we nodig:

  • 50 ml Tolmann’s Gin
  • 150 ml London Essence Pomelo & Pink Pepper Tonic
  • IJsblokjes
  • Ter garnering een grapefruit zeste en een paar roze peperbolletjes

Indien je de gin-tonic wat krachtiger wilt maken en de grapefruit nog duidelijker naar voren wil laten komen, kun je ervoor kiezen om twee dashes grapefruit bitters toevoegen óf drie kleine schijfjes grapefruit toe te voegen.

Hoe maken we de Peppery Tonic met Tolmann’s Gin:

Gebruik voor deze gin-tonic een ballonglas (of zoals Tolmann’s Distillery doet, een longdrink). Vul het glas met ijsblokjes en roer deze enkele seconden rond in het glas. Zo koelt het glas goed af.
Schenk daarna Tolmann’s Gin, London Essence Pomelo & Pink Pepper Tonic en de roze peperbolletjes toe. Garneer het drankje met een grapefruit zeste.

Peppery Tonic met Tolmann's Gin, gin-tonic recept, Alles over gin.

Bekijk onze receptenpagina voor nog meer fijne gin-tonic recepten! 

Alles over gin. meets Tolmanns Gin!
Benieuwd naar het persoonlijke verhaal achter Tolmann’s Gin? Wij spraken met de founders en zijn zo enthousiast geworden dat wij niet kunnen wachten om dit verhaal met jou te delen. Het persoonlijke verhaal achter Tolmann’s Gin vind je hier.

437
Laat een bericht achter