Negroni maken met Parakeet Gin, gin cocktail recept, Alles over gin.

Gin cocktail maken: Negroni met Parakeet Gin 

Een krachtige maar toch soepele cocktail, dat is de Negroni gemaakt met Parakeet Gin. De Negroni is een sterke cocktail en dan kan het fijn zijn om een gin met een zacht mondgevoel te gebruiken. De Nederlandse Parakeet Gin is zo ontwikkeld dat deze zelfs puur gedronken kan worden. Dat betekent dat de smaak zacht én soepel is. Dit maakt het de perfecte gin voor een (iets minder krachtige) Negroni!

Wat hebben we nodig:

  • 35 ml Parakeet Gin
  • 25 ml Campari
  • 30 ml vermouth
  • IJsblokjes
  • Optioneel: schijfje sinaasappel ter garnering

De founders van Parakeet Gin, Andy en Alex, geven de voorkeur aan Willems Vermoud. “Deze vermouth heeft een geweldige smaak en is ook een Nederlandse spirit”.

Hoe maken we de Negroni met Parakeet Gin:

Gebruik voor deze gin cocktail bij voorkeur een tumbler glas. Vul dit glas met de ijsblokjes en voeg Parakeet Gin, Campari en vermouth toe. Roer het geheel enkele seconden zodat de smaken goed vermengd worden én het drankje goed gekoeld wordt.
Garneer de Negroni eventueel met een sinaasappelschijfje.

Negroni recept met Parakeet Gin, gin cocktail, Alles over gin.

Bekijk onze receptenpagina voor nog meer fijne gin cocktail recepten! 

Alles over gin. meets Parakeet Gin!
Benieuwd naar het persoonlijke verhaal achter Parakeet Gin? Wij spraken met founders Andy en Alex en zijn zo enthousiast geworden dat wij niet kunnen wachten om dit verhaal met jou te delen. Het persoonlijke verhaal achter Parakeet Gin vind je hier.

366
Laat een bericht achter