Kampai Fizz met 135 East Hyogo Dry Gin, gin-tonic recept, Alles over gin.

Gin cocktail maken: Kampai Fizz met 135 East Hyogo Dry Gin

Als gin én cocktailliefhebber is het natuurlijk het allerfijnste als the best of both worlds gecombineerd kunnen worden. Met dit gin cocktail recept van 135 East Hyogo Dry Gin kan dat!
De Kampai Fizz is een heerlijke, sprankelende cocktail met citrus tonen en licht kruidige hint van de gin en citroen. Het suikersiroop zorgt voor een klein zoetje en soepele afdronk, terwijl het soda water de gin cocktail compleet maakt met haar elegante bubbel. Garneer het met een shishoblad voor een Japanse twist!

 Wat hebben we nodig:

  • 45 ml 135 East Hyogo Dry Gin
  • 22,5 ml vers geperst citroensap
  • 12,5 ml Monin suikersiroop
  • Soda water om de cocktail af te toppen
  • Eén shishoblad ter garnering
  • IJsblokjes

Hoe maken we de Kampai Fizz:

Vul een longdrink glas met ijsblokjes zodat het glas goed koud wordt. Voeg vervolgens de gin, het vers geperste citroensap en de suikersiroop toe aan een cocktailshaker en shake het geheel goed. Schenk de mix vervolgens middels een strainer (zeefje) in het glas. Top de cocktail af met het soda water en garneer met het shisoblad.

Gin cocktail recept, Kampai Fizz, 135 East Hyogo Dry Gin, Alles over gin.

Bekijk ook het andere recept met 135 East Hyogo Dry Gin; Tonic No Kami.

Alles over gin. meets 135 East Hyogo Dry Gin!
Wij spraken met het team om het verhaal achter 135 East Hyogo Dry Gin te horen. Zelf zijn we er zo enthousiast van geworden dat we niet kunnen wachten om het verhaal met jou te delen! Het persoonlijke verhaal achter 135 East Hyogo Dry Gin vind je hier

Bekijk onze receptenpagina voor nog meer fijne gin-tonic recepten!

Ps. Alle foto’s komen van de Kaikyō Distillery en zijn met schriftelijke toestemming geplaatst.

106
Laat een bericht achter