Gin tonic maken, Cabecita Loca Essential Gin, Perfect serve, Alles over gin.

Gin-tonic maken: Gin Tonic Cabecita Loca

Gin Tonic Cabecita Loca is de perfect serve van Cabecita Loca Essential Gin. Een fijne gin die geproduceerd wordt in Spanje. Het bijzondere aan deze gin is dat de basis wordt gemaakt van witte wijn. Dit zorgt voor een bijzondere twist!

Cabecita Loca Essential Gin is in principe prima puur te drinken door de fijne toch complexe citrus smaak.
In de mix gaat deze gin echter perfect met een Premium Indian Tonic Water, aangevuld met verse bramen en muntblaadjes. De smaak van de gin en de twist van de witte wijn blijven aanwezig, maar worden verzacht door de fruitige en frisse hints van de bramen en munt. Perfect voor zomerse dagen en uiteraard voor wijn- én ginliefhebbers!

Wat hebben we nodig:

Hoe maken we de Gin Tonic Cabecita Loca:

Voor de perfect serve vul je een ballonglas met grote ijsblokjes en roer je deze voor 10-15 seconden rond in het glas. Zodra het glas koud genoeg is, giet je het gesmolten ijswater weg en voeg je de gin toe aan het glas.

Schenk daarna de Indian Tonic Water in en garneer met de bramen en muntblaadjes. Roer het geheel zachtjes vijftien seconden door zodat de smaken goed vermengd worden.

Tip: schenk de tonic in met behulp van een cocktaillepel. Plaats deze lepel op een hoek van zestig graden in je glas en schenk de tonic in. De reden dat er een cocktaillepel wordt gebruikt is dat deze schenkwijze ervoor zorgt dat het koolzuur in de tonic optimaal behouden blijft.

Bekijk onze receptenpagina voor nog meer fijne gin-tonic recepten!

1.490
Laat een bericht achter