Euelsberger #2 Smash, Gin cocktail recept, Euelsberger Fifteen Flowers Gin, Alles over gin.

Gin cocktail maken: Euelsberger #2 Smash

Euelsberger 2 Fifteen Flowers Gin is een heerlijke fleurige gin uit Duitsland die wordt gemaakt van jeneverbessen, heemst, lavendel, goudsbloem, hibiscus, kaasjeskruid, lindebloesem, klaproos, viooltje, vlier, pioenroos, lelie, madeliefje, jasmijn, oranjebloesem en duizendblad.
Op de neus krijg je het idee dat je middenin een pastelkleurig en fleurig bloemenveld staat. De geur is zacht, maar gevuld met bloementonen. Euelsberger 2 Fifteen Flowers Gin heeft een zacht mondgevoel en heeft een herkenbare noot van madeliefjes.

In deze gin cocktail komt Euelsberger 2 Fifteen Flowers Gin op interessante wijze uit de hoek; frisse, zoete en kruidige tonen komen in deze cocktail allemaal voorbij!

Wat hebben we nodig:

Hoe maken we de Euelsberger #2 Smash:
Voeg alle ingrediënten toe aan een cocktailshaker en shake het geheel goed zodat alles goed vermengd wordt en het drankje tegelijkertijd gekoeld wordt.
Schenk het drankje vervolgens in een mooi cocktailglas middels een strainer (zeefje).

Euelsberger 2 Fifteen Flowers Gin, Euelsberger #2 Smash, Gin cocktail recept, Alles over gin.

Bekijk onze receptenpagina voor nog meer fijne gin cocktail recepten! 

Alles over gin. meets Euelsberger Distillery!
Benieuwd naar het persoonlijke verhaal achter deze gin? Wij spraken founder Stephan en zijn zo enthousiast geworden dat wij niet kunnen wachten om dit verhaal met jou te delen. Zijn persoonlijke verhaal en het verhaal achter Euelsberger 2 Fifteen Flowers Gin vind je hier.

195
Laat een bericht achter