Gin-tonic-recept-met-HOUSE-OF-MEDUSA-Full-of-Love-Gin,-Love-Serve,-Alles-over-gin.

Gin-tonic maken: De tropische Love Serve van HOUSE OF MEDUSA Full of Love Gin

Om optimaal te kunnen genieten van HOUSE OF MEDUSA Full of Love Gin is er niet veel nodig. Deze mooie gin is zó vol van smaak dat een neutrale tonic volstaat. Zelf geven we de voorkeur aan Fentimans Connoisseurs Tonic Water; deze tonic haalt de smaaklagen van de gin op geweldige wijze naar voren.

Wat hebben we nodig:

Hoe maken we de tropische Love Serve van HOUSE OF MEDUSA Full of Love Gin:
Gebruik bij voorkeur een ballonglas en vul deze met grote ijsblokjes. Pak het glas bij het steeltje en wals het ijs voorzichtig door het glas (ook wel frapperen genoemd) zodat deze ijskoud wordt.
Tip: om het frapperen makkelijker te maken kun je ook een lepel gebruiken waarmee je het ijs rustig rond roert in het glas.

Zodra het glas koud genoeg is, giet je het gesmolten ijswater weg en voeg je 50 ml HOUSE OF MEDUSA Full of Love Gin toe. Met behulp van een cocktaillepel schenk je daarna de tonic in. De reden dat er een cocktaillepel wordt gebruikt is dat deze schenkwijze ervoor zorgt dat het koolzuur in de tonic optimaal behouden blijft. Roer het geheel zachtjes enkele seconden door zodat de smaken goed vermengd worden.

Optioneel kan de garnering worden toegevoegd.

Perfect serve, gin recept, gin-tonic, HOUSE OF MEDUSA Full of Love Gin, Alles over gin.

Ps. Alle foto’s komen van HOUSE OF MEDUSA.

Alles over gin. meets HOUSE OF MEDUSA!
Wij spraken met de founders van HOUSE OF MEDUSA Full of Love Gin om het persoonlijke verhaal achter deze gin te horen. Zelf zijn we er zo enthousiast van geworden dat we niet kunnen wachten om het verhaal met jou te delen! Het persoonlijke verhaal achter HOUSE OF MEDUSA Full of Love Gin vind je hier.

Bekijk onze receptenpagina voor nog meer fijne gin cocktail recepten! 

103
Laat een bericht achter