Perfect serve, gin-tonic recept, Copper in the Clouds Marmalade Gin, Alles over gin.

Gin-tonic maken: de perfect serve van Copper in the Clouds Marmalade Gin

Copper in the Clouds Marmalade Gin wordt gemaakt met onder meer sinaasappelen, roze grapefruits en vers geperst citroensap. Door deze ingrediënten is de gin op verschillende manieren te drinken; met een Premium Indian Tonic Water of een Pink Grapefruit Tonic Water. Met laatstgenoemde tonic worden juist de tonen van de roze grapefruits naar voren gehaald.

Wat hebben we nodig:

Wat gaan we doen:
Gebruik bij voorkeur een ballonglas en vul deze met grote ijsblokjes. Pak het glas bij het steeltje en wals het ijs voorzichtig door het glas (ook wel frapperen genoemd) zodat deze ijskoud wordt.
Tip: om het frapperen makkelijker te maken kun je ook een lepel gebruiken waarmee je het ijs rustig rond roert in het glas.

Zodra het glas koud genoeg is, giet je het gesmolten ijswater weg en voeg je Copper in the Clouds Marmelade Gin toe, gevolgd door de tonic naar keuze.
Bij het inschenken van een tonic raden we je aan om een cocktaillepel te gebruiken. De reden hiervoor is dat deze schenkwijze ervoor zorgt dat het koolzuur in de tonic optimaal behouden blijft.

Garneer met het schijfje grapefruit en roer het geheel enkele seconden zodat de smaken goed vermengd worden.

Perfect serve, gin-tonic recept, Copper in the Clouds Marmalade Gin, Alles over gin

Ps. Alle foto’s komen van Copper in the Clouds.

Alles over gin. meets Copper in the Clouds!
Wij spraken met James, founder van Copper in the Cloudsm om het persoonlijke verhaal achter Marmalade Gin te horen. Zelf zijn we er zo enthousiast van geworden dat we niet kunnen wachten om het verhaal met jou te delen! Het persoonlijke verhaal achter Copper in the Clouds Marmalade Gin vind je hier!

Bekijk onze receptenpagina voor nog meer fijne gin cocktail recepten! 

968
Laat een bericht achter