Recept, de Love serve van Gina & Tony, Alles over gin.

Gin-tonic maken: de Love serve van Gina & Tony

Gina & Tony zijn twee geweldige gins uit België die een liefdesverhaal met elkaar delen.
Beide gins kunnen apart gedronken worden, maar voor de mooiste smaakexplosie in je glas worden deze twee gecombineerd. Dit maakt hen dan ook ’s werelds eerste twee-componenten-gin!

Door beide gins te combineren ontstaat er een prachtige, complexe gin-tonic die een rijke en verfijnde smaak heeft. Dit is dan ook de reden dat er geen garnering aan toegevoegd hoeft te worden.
Mocht je de gin liever puur willen drinken, dan raden we je aan om de gins met ijs te serveren.

Wat hebben we nodig:

Hoe maken we de Love serve van Gina & Tony:
Gebruik bij voorkeur een ballonglas en vul deze met grote ijsblokjes. Pak het glas bij het steeltje en wals het ijs voorzichtig door het glas (ook wel frapperen genoemd) zodat deze ijskoud wordt.
Tip: om het frapperen makkelijker te maken kun je ook een lepel gebruiken waarmee je het ijs rustig rond roert in het glas.

Zodra het glas koud genoeg is, giet je het gesmolten ijswater weg en voeg je beide gins toe. Met behulp van een cocktaillepel schenk je daarna de Premium Indian Tonic Water in. De reden dat er een cocktaillepel wordt gebruikt is dat deze schenkwijze ervoor zorgt dat het koolzuur in de tonic optimaal behouden blijft.

Roer het geheel circa vijftien seconden zodat de smaken goed vermengd worden.

Alles over gin. meets Gina & Tony!
Wij spraken met founder Steffen om het persoonlijke verhaal achter Gina & Tony Gin te horen. Zelf zijn we er zo enthousiast van geworden dat we niet kunnen wachten om het verhaal met jou te delen! Het persoonlijke verhaal achter Gina & Tony Gin vind je hier.

Bekijk onze receptenpagina voor nog meer fijne gin-tonic recepten! 

1.640
Laat een bericht achter