Chase cocktail, Chase Martini, Chase Gin, Alles over gin.

Gin cocktail maken: Chase Martini

Speciaal voor World Gin Day heeft Chase Distillery de Chase Martini ontwikkeld. Deze Martini maak je met Williams Chase Elegant 48 Gin.

Williams Elegant 48 Gin wordt gemaakt van jeneverbes, hop, vlierbloesem, Bramley appels, engelwortel, sinaasappel- en citroenschil en een aantal geheime wilde botanicals. Bijzonder is dat er voor deze gin gebruik wordt gemaakt van achtenveertig zeldzame appelsoorten. Deze komen allen uit de eigen boomgaarden die al meer dan tweehonderd jaar oud zijn.
Op de neus is Williams Elegant 48 Gin een frisse gin vol citrus- en florale geuren. Qua smaak is het een hele elegante gin waarin fruittonen de hoofdrol spelen, aangevuld met subtiele appelhints. De afdronk is aromatisch en complex. Diverse aroma’s wisselen elkaar razendsnel af waardoor er een ware smaakexplosie ontstaat.

In een Martini komt de Williams Elegant 48 Gin pas echt goed tot zijn recht!

Wat hebben we nodig:

Hoe maken we de Chase Martini:

Doe de ijsblokjes in een glas en voeg de gin en Dry vermout toe. Roer het geheel goed zodat de smaken vermengen en de drank goed koud wordt.
Schenk vervolgens de mix over in een (gekoeld) martini glas. Serveer met een dun schijfje appel.

Martini, Chase cocktail, World Gin Day, Alles over gin.

Chase Distillery ontwikkelde ook de volgende Chase cocktails; Pink Grapefruit Paloma, Med Spritz, Rhubarb & Apple Rickey en de Chase Elderflower Collins.

Bekijk onze receptenpagina voor nog meer fijne gin-tonic recepten en gin cocktails! 

2.283
Laat een bericht achter