Gin cocktail recept by Alice Razzi en Caco Mosan, 20's Cobbler, Alles over gin.

Gin cocktail maken: 20’s Cobbler by Alice Razzi & Caco Mosan

Bartenders Alice Razzi en Caco Mosan van Bricks Hooch & Brew creëerden speciaal voor The Hague Cocktail Week de 20’s Cobbler. Het is een geweldige gin cocktail gemaakt met OPIHR Spiced London Dry Gin. Met liefde delen zij hier het recept zodat je hier thuis ook van kunt genieten!

Wat hebben we nodig:

  • 40 ml OPIHR Spiced London Dry Gin
  • 10 ml Camille Quaglia likeur
  • 40 ml ananassap
  • 30 ml sinaasappelsap
  • 20 ml Tepache siroop
  • 15 ml Sherry Fino
  • Grote ijsblokjes
  • Crushed ice
  • Schijfje gedroogde ananas, vier rode bessen en een takje munt voor de garnering

Hoe maken we de 20’s Cobbler:

Voeg de OPIHR Spiced London Dry Gin, Camille Quaglia likeur, ananas- en sinaasappelsap, Tepache siroop, Sherry Fino en grote ijsblokjes toe aan een cocktailshaker en shake tot het één geheel wordt.
Vul een longdrinkglas met crushed ice en schenk de mix middels een zeefje (double strain) in het glas.
Garneer met het gedroogde schijfje ananas, de vier rode bessen en het takje munt.

 

Ps. De foto’s komen van Caco Mosan.

1.326
Laat een bericht achter