Bobby's Gin & Tonic, canned cocktails, Bobby's cocktails in blik, Alles over gin.

Op 21 april was tijd voor een feestje! Op deze dag lanceerde het team van Bobby’s namelijk twee geweldige nieuwe drankjes; de Bobby’s Gin & Tonic en Bobby’s Gin & Pink Lemonade!
Beide drankjes zitten in blik en zijn ready-to-drink. En met ready-to drink bedoelen we écht ready-to-drink. Zelfs de garnering zit hier al in verwerkt, waardoor je alléén ijs hoeft toe te voegen of de blikjes even hoeft te koelen in de koelkast.
Hieronder delen we de personal note van het team van Bobby’s over deze twee nieuwe aanwinsten!

Hoera voor alle drank-liefhebbers

Bobby’s Schiedam Dry Gin heeft er nu twee cocktailvarianten bij! Dit zijn de originele Bobby’s Gin & Tonic en Gin & Pink Lemonade, een funky twist op de klassieker.
Deze varianten zijn niet zomaar “mixjes”. Bij Bobby’s Gin zijn ze namelijk een stap verder gegaan en wilden zij perse de barkwaliteit evenaren om zich zo te kunnen onderscheiden.

Voor beide cocktailvarianten speelt Bobby’s Schiedam Dry Gin de hoofdrol, aangevuld met een zelfgemaakte mixer én garnering. Dit betekent simpelweg dat het welbekende sinaasappelschijfje met de kruidnagels al in het drankje verwerkt zijn.
Zo wordt serveren wel heel erg makkelijk; de blikjes hoeven alleen gekoeld te worden of je serveert de drankjes met grote ijsblokjes. Perfect voor alle zomerse picknicks, verjaardagen en stranddagen die eraan gaan komen en natuurlijk ook gewoon voor “on the go”!

Voor de Bobby’s Gin & Pink Lemonade heeft Bobby’s Gin de handen ineengeslagen met de siroopmakers van Pinkyrose. Deze mix bestaat uit Bobby’s Schiedam Dry Gin, siroop van Pinkyrose en Soda Water. Voor de complete smaakbalans wordt er grapefruit aan toegevoegd.

Tonic op maat

Een jaar geleden was het idee al geboren om onze gin ook in blik aan te bieden. Het stond echter als een paal boven water dat dit het beste van het beste moest gaan worden. Om dit te bereiken moeten we de echte bar-kwaliteit kunnen evenaren. We zijn dus heel ver gegaan voor perfectie.
De enige oplossing voor ons was dan ook het ontwikkelen van een eigen natuurlijk tonic, dus dat hebben we gedaan!
”, aldus Ad van der Lee, Master Distiller van Bobby’s Gin.

Ikat patroon

Net zoals de iconische flessen van Bobby’s Schiedam Dry Gin, zijn ook de nieuwe blikjes aangekleed met het herkenbare Indonesische Ikat patroon. Voor Bobby’s Gin & Tonic is er gekozen voor een zwart jasje en voor Bobby’s Gin & Pink Lemonande voor een roze jasje. Beide blikjes bevatten 9% alcohol en hebben een inhoud van 250 ml.

Waar koop je deze geweldige producten?

Bobby’s Gin & Tonic en Bobby’s Gin & Pink Lemonade verkrijgbaar bij de Alles over gin. Boutique.

Klik hier om Bobby’s Gin & Tonic te bestellen en hier om Bobby’s Gin & Pink Lemonade te bestellen.

Bobby's Gin & Tonic en Bobby's Gin & Pink Lemonade, Ready-to-drink, Alles over gin.-2

Alles over gin. meets Bobby’s!
Wij spraken met Sebastiaan en Dez om het persoonlijke verhaal achter Bobby’s Schiedam Dry Gin te horen. Zelf zijn we er zo enthousiast van geworden dat we niet kunnen wachten om het verhaal met jou te delen! Het persoonlijke verhaal achter Bobby’s Schiedam Dry Gin vind je 
hier.

Ps. De foto’s komen van het team van Bobby’s en zijn gemaakt door Joey van Dongen.

2.038
Laat een bericht achter