Over ons, Alles over gin.
Wie zijn wij?

Alles over gin. is opgericht door ons, Pascal en Denise. Beiden begin dertig, geboren en getogen in het mooie noorden van Nederland. Naast reizen, sporten en foto- en videografie delen we de liefde voor gin. Na de eerste gin-tonics samen begonnen we ons al gauw te verdiepen in gin. Ons theekastje werd binnen no-time te klein voor alle flessen gin die we wisten te verzamelen. Inmiddels zijn we niet alleen vele ginflessen- en boeken verder, maar hebben we ook verscheidene ginbars en distilleerders bezocht. Uiteraard hebben we ook de wereld aan gin-tonics en botanicals uitgeprobeerd!

Lees onze stories
Waarom doen we dit, Alles over gin.
Waarom doen we dit?

Tijdens onze zoektocht naar informatie over gin kwamen wij tot de conclusie dat er niet één plek op het web is waar alle informatie over gin aangeboden wordt. Hier waren wij zo ontzettend verbaasd over! Gezien we inmiddels al zoveel kennis vergaard hadden, besloten we om deze website dan maar zelf te gaan creëren. We hadden al gauw de perfecte naam gevonden en toen deze ook nog eens vacant bleek te zijn was Allesovergin.nl geboren!

Leer meer over gin
Wat bieden we jou, Alles over gin.
Wat bieden we jou?

De wereld van gin!
Wij nemen je mee de geschiedenis in, vertellen je wat gin is en welke distilleermethodes voor productie gebruikt worden, leggen je uit hoe je gin kan ruiken en proeven, laten zien welke gin merken er te verkrijgen zijn, welke botanicals en tonics het beste mixen en vertellen je in welke glazen je jouw gin-tonics en-cocktails het beste kan schenken. Uiteraard delen we hierbij ook de fijnste gin-tonic recepten. In onze gin stories delen we de persoonlijke verhalen achter de fles, distilleerderijen en hotspots; gin drinken wordt zo een hele nieuwe ervaring!

Maak je eigen perfect serve
De gezichten achter Alles over gin.
Samenwerken?

Wij staan altijd open voor een toffe samenwerking!
Heb jij een goed (gin gerelateerd) idee dat ons beiden kan versterken? Dan horen we graag van je!

Neem contact op