Namenactie met Distilleerderij Rutte, Gin fles met je eigen naam, Alles over gin.

Alles over de namenactie van Distilleerderij Rutte – Zó krijg jij een prachtige fles gin met jouw naam!

Kun jij je die geweldige actie van Distilleerderij Rutte van vorig jaar nog herinneren? Dat je de mogelijkheid had om jouw Rutte Dutch Dry Gin fles te voorzien van jouw eigen naam? Persoonlijk vonden wij dit één van de tofste acties ooit en wij waren niet de enige.. De gin flessen waren niet aan te slepen, want er is natuurlijk niets leuker dan een gepersonaliseerde gin fles! Daarom gaat Distilleerderij Rutte deze actie gewoon weer dunnetjes overdoen. Van 1 mei tot en met 31 augustus 2024 kun jij een Rutte Dutch Dry Gin fles bestellen met jouw naam óf de naam van een andere gin liefhebber (cadeautip!). In deze gin story vertellen wij je alles wat je moet weten over deze namenactie!

Jouw gepersonaliseerde fles in drie stappen

Als gin liefhebber wil je uiteraard een gin fles met jouw naam op het label (wij spreken uit ervaring). Dat maakt iedere gin collectie compleet. Gelukkig begrijpt Distilleerderij Rutte dit als geen ander en bieden zij vanaf 1 mei 2024 de mogelijkheid om deze wens in vervulling te laten gaan!

Om jouw gepersonaliseerde gin fles te bestellen, ga je naar de Alles over gin. Boutique. Hier bestel je jouw Rutte Dutch Dry Gin fles. Bij het afrekenen kun je bij het opmerkingenveld de naam doorgeven die op het label moet komen te staan.
Let op: namen tot maximaal negen karakters zijn mogelijk. Voor langere namen / meer tekens is er helaas geen ruimte op het label.

Jouw label wordt op bestelling gemaakt. Daarom zit hier een iets langere levertijd aan van maximaal twee weken. Uiteraard houden wij je op de hoogte wanneer jouw fles gereed is en onderweg is naar jou!

Rutte Dutch Dry Gin met jouw naam, Alles over gin.

Ga jij je fles bewaren of toch openen?

Met bijzondere flessen gin is het altijd de vraag of de fles wel of niet geopend gaat worden. Mocht je het “aandurven” om jouw fles te openen en te genieten van de mooie gin, dan is het natuurlijk wel fijn om te weten wat je kunt verwachten van de smaak!

Rutte Dutch Dry Gin wordt gemaakt van zes biologisch geteelde botanicals. Dit zijn de jeneverbessen, koriander, engelwortel, bladselderij, kardemom en verse sinaasappelschillen. Aan de hand van de botanicals is al te zien dat het hier om een frisse citrus gin gaat met kruidige tonen en een heel subtiel zoetje.
Op de neus wordt je als eerst verrast door de tonen van koriander, jeneverbessen en kardemom. Qua smaak komt juist de hartigheid van de bladselderij naar voren en wordt deze bij gestaan door verfrissende tonen zoals peterselie, munt, anijs en natuurlijk de sinaasappelen.

Het is een heerlijke gin die zich goed laat combineren met een Mediterranean Tonic Water en een schijfje limoen. Daarnaast is Rutte Dutch Dry Gin ook heel geschikt voor cocktails. Wij hebben alvast twee fijne recepten voor je klaargezet:

Gin cocktail recept, French 75 met Rutte Dutch Dry Gin, Alles over gin.

Actievoorwaarden

Aan vrijwel iedere actie zitten voorwaarden gekoppeld. Daarom zetten we hier de actievoorwaarden voor deze actie even op een handig rijtje:

  • Je kunt alleen meedoen als je ouder dan 18 jaar bent
  • Jouw gepersonaliseerde fles is tot en met 31 augustus 2024 te bestellen
  • De gepersonaliseerde flessen zijn via de Alles over gin. Boutique te bestellen, maar de actie is vanuit Distilleerderij Rutte opgezet. Over deze actie kan er dus niet worden gecorrespondeerd.

Rutte Dutch Dry Gin, gepersonaliseerd, Gin fles met jouw naam, Alles over gin.

Alles over gin. meets Distilleerderij Rutte!
Wij bezochten Master Distiller Myriam in het mooie Dordrecht om haar persoonlijke verhaal achter de distilleerderij en Rutte gins te horen. Zelf zijn we er zo enthousiast van geworden dat we niet kunnen wachten om het verhaal met jou te delen! Het persoonlijke verhaal achter Distilleerderij Rutte vind je hier.

Ps. De foto’s komen van Distilleerderij Rutte.

169
Laat een bericht achter