Fever-Tree lanceert officieel Sparkling Pink Grapefruit, Alles over gin.

Alles over Fever-Tree Sparkling Pink Grapefruit – De officiële lancering van deze nieuwste mixer

Tijdens de Horecava begin dit jaar konden de eerste horecaondernemers al kennismaken met Fever-Tree Sparkling Pink Grapefruit. Met de zomer voor de deur is het tijd dat heel Nederland kennismaakt met de nieuwste telg en op maandag stond dan ook de officiële lancering gepland in Amsterdam. De mooie Ron Gastrobar werd omgetoverd in een prachtig bloemenparadijs en de cocktails en gin-tonics vloeiden rijkelijk onder het genot van bijpassende gerechtjes. Wij mochten erbij zijn en nemen je in deze gin story graag mee naar deze lancering!

Officiële lancering van Fever-Tree Sparkling Pink Grapefruit

Van een afstand is de muziek en het geroezemoes al te horen. Roze ballonnen dansen op de melodie van de wind. Bij aankomst worden we op een warme manier welkom geheten door vriendelijke hostesses die al een Paloma voor ons ingeschonken hebben. Cocktails en gin-tonics worden met passie geserveerd door bartenders en gasten lopen er lachend en fotograferend mee rond.

Het terras van Ron Gastrobar is omgetoverd in een prachtig bloemenwalhalla. De kleurrijke ambiance is perfect voor content creatie en dat is dan ook wat er volop gebeurde. Fever-Tree Sparkling Pink Grapefruit is na een toespraak over Fever-Tree officieel gelanceerd en dat mag de online én offline wereld weten. Het feestje is aan en niemand kan om Fever-Tree Sparkling Pink Grapefruit heen!

Om het lanceringsevent compleet te maken wordt er door het team van Ron Gastrobar een walking dinner van vier gangen verzorgd. Smaakvolle gerechtjes komen voorbij; van makreel tot een zakje friet van de Frietboutique en een dessert dat meer op kunst lijkt.
Tussen de gangen door is er volop vermaak; een Mexicaanse liveband voor zomerse deuntjes, foto’s maken bij de Fever-Tree wall, genieten van mooie drankjes, netwerken en natuurlijk een gokje wagen bij de unieke Fever-Tree grijpmachine. De gelukkigen onder ons grepen een balletje met hét cadeau van de avond; een persoonlijk portret van kunstenaar Selwyn Senatori.

De avond werd afgesloten in Summer chic stijl, genietend van een gin-tonic in de hand en een zonsondergang die langzaam de avond inluidt in onze hoofdstad..

Ron Gastrobar, lancering Fever-Tree Sparkling Pink Grapefruit, Alles over gin.

Maar nu.. kennismaken met Fever-Tree Sparkling Pink Grapefruit

Fever-Tree Sparkling Pink Grapefruit wordt gemaakt van roze en rode grapefruits uit Alicante. Alle grapefruits worden met de hand geplukt in de velden van de familie Quirante. Het gehele proces wordt nauw in de gaten gehouden door een team van agronomen en professionals in bodembeheer en gewasproductie. Alleen op deze manier kan de groei van de grapefruits optimaal verlopen én wordt er op het juiste moment geoogst.
Zoals Fever-Tree zelf zegt; “Zo hebben wij uiteindelijk het beste fruit voor onze nieuwste mixer Fever-Tree Sparkling Pink Grapefruit. De verfrissende en florale tonen laten de Spaanse grapefruits perfect tot hun recht komen!“.

Wat kun je verwachten van de smaak?

Fever-Tree Sparkling Pink Grapefruit zorgt voor een explosie van zoete, zachte, zure en bittere tonen in je glas. Leuk om te weten is dat de rode grapefruits hierbij zorgen voor de krachtige tonen en het lichte bittertje, terwijl de roze grapefruits juist voor de zachte tonen zorgen. Door het prachtige Middellandse Zee klimaat zitten deze grapefruits vol smaak en dat proef je zeker terug in de smaak.

Wat deze mixer bijzonder maakt is dat Fever-Tree de juiste balans gevonden heeft tussen het sap van de grapefruits en de hoeveelheid koolzuur. Dit zorgt ervoor dat de mixer heel breed in te zetten is; als frisdrank, maar ook in combinatie met gin, vodka, tequila of een Spritz.

Ontdek Fever-Tree Sparkling Pink Grapefruit, Alles over gin.

“Paloma, anyone?”, dé slogan van het lanceringsevent

In de vele bars op het terras worden diverse gin-tonics en cocktails geserveerd om de gasten op verschillende manieren kennis te laten maken met de nieuwste mixer. Toch is er één drankje waarmee Fever-Tree Sparkling Pink Grapefruit het perfecte paartje mee vormt..

Met “Paloma, anyone?” geeft Fever-Tree heel duidelijk aan dat haar mixer Sparkling Pink Grapefruit met een doel op de markt gebracht is. Deze mooie, verfrissende mixer is er om de tequila te ondersteunen in cocktails.

Paloma is één van de meest populaire tequila cocktails en is, ondanks dat we gin liefhebbers zijn, zeker de moeite waard om eens te proberen. Drink je liever geen tequila en wil je het bij gin houden? Dan raden we aan om te gaan experimenteren met deze mixer; we beloven je dat er mooie smaakverrassingen op je staan te wachten!

Bereidingswijze van de Paloma:

  • 200 ml Fever-Tree Sparkling Pink Grapefruit
  • 50 ml tequila
  • IJsblokjes
  • Ter garnering een vers schijfje grapefruit
  • Zout

Gebruik bij voorkeur een longdrink glas. Ga met het schijfje grapefruit langs de rand van je glas zodat deze vochtig wordt. Zet vervolgens je glas op de kop in het zout zodat er een prachtig crispy, gezouten randje ontstaat.
Vul nu je glas met ijsblokjes, voeg de tequila toe en top af met Fever-Tree Sparkling Grapefruit. Garneer met het verse schijfje grapefruit.

786
Laat een bericht achter