Jenever cocktail, Bobby's Schiedam Jenever, Mint Spring, Alles over gin.

Jenever cocktail maken: Mint Spring

Mint Spring is een jenever cocktail die zowel warme, frisse als licht pittige tonen met zich meebrengt. Het is een verrassende cocktail die wordt gemaakt met Bobby’s Schiedam Jenever!

Bobby’s Schiedam Jenever is een jonge jenever die wordt gemaakt van 4% moutwijn en apart gedistilleerde botanicals zoals limoengras, cubeb peper, jeneverbes, kardemom en gember.
Op de neus is de zachte, warme geur van moutwijn aangenaam aanwezig. Tijdens het proeven wordt je vrijwel direct begroet door hints van limoengras en een fijne pittigheid.
Juist doordat de jenever zo’n zacht mondgevoel heeft, kun je deze ook prima puur drinken.

Wat hebben we nodig:

Hoe maken we de Mint Spring:
Gebruik voor deze gin cocktail een highball glas en vul deze met grote ijsblokjes.
Voeg daarna Bobby’s Schiedam Jenever en Fever-Tree Ginger Ale toe en garneer met een takje munt.
Roer het geheel voor circa vijftien seconden zodat de smaken goed vermengd worden.

Jenever cocktail. Bobby's Schiedam Jenever, jenever recept, Alles over gin.

Bekijk onze receptenpagina voor nog meer fijne gin-tonic recepten! 

Alles over gin. meets Bobby’s Schiedam Dry Gin!
Benieuwd naar het persoonlijke verhaal achter deze gin? Wij spraken founder Sebastiaan van Bokkel en zijn zo enthousiast geworden dat wij niet kunnen wachten om dit verhaal met jou te delen. Zijn persoonlijke verhaal en het verhaal achter Bobby’s Schiedam Dry Gin vind je hier.

678
Laat een bericht achter