Intellectueel eigendom

Met veel liefde en passie zijn wij dagelijks bezig met het creëren van content en het schrijven van teksten voor Alles over gin.. Er zit erg veel tijd en energie in en wij doen ons uiterste best om iedere keer weer iets moois te delen op onze websites en social media kanalen. Voor velen wordt Alles over gin. dan ook gezien als hét inspiratieplatform voor gin.

Wij voelen ons vereerd en vinden het leuk als je onze content wilt delen. Echter, niet zonder schriftelijk toestemming.

Het gebruik van de informatie op Allesovergin.nl en op onze social media kanalen is gratis zolang je het maar niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt.
Mocht je onze teksten en / of het foto- en videomateriaal willen gebruiken voor eigen doeleinden, dan moet hier schriftelijk toestemming voor worden ingediend. Pas na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van ons te hebben ontvangen, mogen de teksten en het foto- en videomateriaal gebruikt worden. Indien onze content toch zonder toestemming gedeeld wordt of letterlijk overgenomen wordt, brengt dit juridische consequenties en bijbehorende kosten met zich mee.
Let op: al onze teksten schrijven wij zelf. Wij kunnen dus ook direct zien of jouw tekst(en) zijn overgenomen van onze teksten.

Wij behouden ons het recht voor om de informatie en het foto- en videomateriaal te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor enige informatie die op websites staan waarnaar wij verwijzen.