Gin challenge #GinADayMay, Alles over gin.

Alles over gin #GinADayMay, de grootste online gin challenge

Het is mei en dat betekent dat de #GinADayMay challenge weer van start is gegaan. Dit is de grootste online gin challenge, opgezet door Gin A Ding Ding.
Als gin liefhebbers gaan we natuurlijk geen gin challenge uit de weg en daarom besloten wij ons eens te gaan verdiepen in #GinADayMay. Wat houdt het in, waarom is deze challenge in het leven geroepen en hoe doe jij mee? In deze gin story vertellen we je alles wat je moet weten én gaan wij ook voor het eerst meedoen. Laat je ons weten of je met ons mee gaat doen?

Wat houdt de #GinADayMay challenge in?

De #GinADayMay challenge is in 2019 in het leven geroepen door Sarah, founder van Gin A Ding Ding en host van deze social media challenge.
Sarah is deze challenge begonnen om diverse redenen. Ten eerste wilde zij graag een online (gin) community opbouwen en samenwerkingen met andere gin liefhebbers en -merken aangaan. Daarnaast moedigt ze met haar challenge ook de online communicatie en creativiteit aan; altijd handig als je als content creator opzoek bent naar nieuwe inspiratie!

Als laatste wilde Sarah uiteraard ook dat andere gin liefhebbers toffe gin accounts zouden ontdekken en stiekem hoopte ze er zelf ook wat volgers bij te krijgen.
Zoals ze zelf zegt; “Als je geen ideeën of inhoud meer hebt, kan deelname aan een social media challenge zoals deze inspiratie bieden en je helpen om de gewoonte aan te leren om regelmatig iets te posten. Het is een geweldige manier om nieuwe accounts te vinden om te volgen en hopelijk krijg je er zelf ook nieuwe volgers bij”.
Toch moet het volgens haar niet alleen om het groeien van volgers gaan; plezier hebben staat bovenaan!

Hoe doe jij als gin liefhebber mee?

Meedoen is heel erg simpel! Sarah heeft een handige planning voor de maand mei gemaakt (zie hieronder). Iedere dag heeft een ander thema en aan de hand van dat thema post jij jouw foto met de hashtag #GinADayMay.
Lukt het niet om iedere dag te posten? Geen enkel probleem! Iedere dag posten is niet verplicht en er zijn geen consequenties als je een dag mist en / of eerder stopt.

Tips van Sarah:
Het belangrijkste is dat je creatief bent. De kans is groter dat je post opvalt als je iets anders probeert, dus denk zeker eens buiten de lijntjes. En vergeet niet om ook de posts van anderen te bekijken en commentaar te geven op de posts die je leuk vindt. Dit helpt ons allemaal verder; zowel jouw profiel als de online gin community wordt hiermee opgebouwd en ondersteund!”.

Goed om te weten: meedoen met deze challenge betekent niet dat je iedere dag ook hoeft te gaan drinken. Het is echt een social media challenge en geen drink challenge.

Gin a Ding Ding challenge, online gin challenge voor mei, Alles over gin.

553
Laat een bericht achter