Fever-Tree Premium Cocktails, Mojito en Margarita, ready to drink, mocktails, Alles over gin.

Alles over de Fever-Tree Premium Cocktail Mixers – Ontdek de Mojito en Margarita Mixer hier als eerste!

Fever-Tree kennen we natuurlijk allemaal als de mixer voor je gin-tonic, maar met haar nieuwste ontwikkeling zet zij ook haar eerste stappen in de cocktailwereld. In april 2024 lanceerde Fever-Tree haar twee Premium Cocktail Mixers; Mojito en Margarita.
Het leuke aan deze twee drankjes is dat je zelf kunt bepalen of je er een mocktail óf toch een cocktail van gaat maken. Bij beide drankjes ben je van één ding verzekerd; je tovert ze binnen een handomdraai op tafel. In deze gin story laten we je graag als eerste kennismaken met deze nieuwe drankjes!

Fever-Tree Premium Cocktail Mixers

Eén ding is zeker; we kunnen niet meer om cocktails heen. De populariteit van cocktails is de afgelopen jaren echt door het dak gegaan. Toch zijn er nog genoeg horecaondernemers die niet volledig aan de vraag kunnen voldoen omdat het bijvoorbeeld aan personeel of tijd ontbreekt. Daar komt bij dat je als hometender thuis soms ook wilt genieten van een mooie cocktail. Het enige ‘nadeel” is dat je vaak erg veel in huis moet halen om één drankje te kunnen maken.

Fever-Tree speelt hier handig op in met haar Premium Cocktail Mixers. Het proces van cocktails maken wordt vereenvoudigd omdat je alleen een mixer, sterke drank naar keuze, garnering en ijs nodig hebt. Binnen enkele seconden zet je dus al een cocktail op tafel.

Leuk om te weten is dat Fever-Tree een ware revolutie teweeg wilde brengen in de categorie mixers zonder koolzuur. Zij wil de consumenten en de industrie opnieuw smaak, kwaliteitsingrediënten en gemak bieden.

Fever-Tree lanceert Premium Cocktail Mixers, Mojito, Margarita, Alles over gin.

Fever-Tree Mojito Mixer

De Fever-Tree Mojito Mixer wordt gemaakt van de beste Mexicaanse limoenen en Marokkaanse munt. Leuk om te weten is dat de munt met de hand geteeld en geplukt wordt in de regio El Bourouj. Het plukken gebeurt altijd in de ochtend. De bloeiende toppen hebben dan een vol aroma en dat is precies wat je terug wilt proeven in deze mixer. De toppen worden gedroogd en vervolgens met stoom gedistilleerd. Het resultaat is een heerlijke, verfrissende Mojito die je met of zonder alcohol kunt drinken. Qua smaak van dit drankje is friszoet door de limoenen en kent een frisse, knapperige hint door de munt.

Indien je er een cocktail van wilt maken, voeg je rum toe. Anders zijn ijsblokjes, een partje limoen en een vers takje munt voldoende om te genieten van de Fever-Tree Mojito Mixer!

De Fever-Tree Mojito Mixer bevat geen alcohol. In iedere fles zit 500 ml en dit staat gelijk aan vier drankjes.

Fever-Tree lanceert Premium Cocktail Mixers, Mojito, Alles over gin.

Fever-Tree Margarita Mixer

De Margarita cocktail is een Mexicaanse cocktail die wordt gemaakt met triple sec, tequila en vers limoensap. Het verhaal gaat dat deze cocktail ontwikkeld is om tequila op een andere (lees: nettere) wijze te drinken dan als shotje. In Mexico is iedereen wel gewend om een likje zout, shotje tequila en een partje limoen te nemen. De rijke Amerikanen die het land bezochten, prefereerden een andere manier en zodoende kwam deze cocktail tot stand.

Met de Fever-Tree Margarita Mixer tover jij binnen no time een Margarita op tafel en hierbij heb je de keuze om deze als mocktail óf cocktail te serveren. Voor de mocktail variant heb je alleen nog ijsblokjes en een schijfje limoen nodig. Voor de cocktail voeg je als extraatje tequila toe en klaar is je drankje!
Insiders tip: voeg een laagje zout toe aan de rand van je glas voor de “echte tequila ervaring”.

De Fever-Tree Margarita Mixer wordt gemaakt van de beste (Tahitiaanse) limoenen uit Mexico en bloedsinaasappelen uit Italië. Het is een prachtig uitgebalanceerde mixer met pittige tonen van angostura bitters en grapefruit, een frisse toets van de limoenen en een subtiel zoetje van sinaasappel. Uiteraard mag het vleugje zeezout ook niet ontbreken.

De Fever-Tree Margarita Mixer bevat geen alcohol. In iedere fles zit 500 ml en dit staat gelijk aan vier drankjes.

Fever-Tree lanceert Premium Cocktail Mixers, Margarita, Alles over gin.

Waar koop je de Fever-Tree Premium Cocktail Mixers?

Als wij fan zijn van een product, dan proberen wij deze altijd op te nemen in de Alles over gin. Boutique. Beide Premium Cocktail Mixers staan hier dan ook weer voor je klaar. Klik hier voor de Fever-Tree Mojito Mixer en hier voor de Fever-Tree Margarita Mixer.

Ps. De productfoto’s komen van Fever-Tree en zijn met schriftelijke toestemming geplaatst.

161
Laat een bericht achter