Rutte Dutch Dry Gin met jouw naam, Alles over gin.

Alles over Rutte Dutch Dry Gin –  Creëer jouw eigen fles met naam naar keuze!

Distilleerderij Rutte komt met een hele toffe actie. Een actie waar wij als gin liefhebbers wel héél erg blij van worden. Je kunt nu een Rutte Dutch Dry Gin fles bestellen met jouw naam erop. Een unieke kans om op originele van deze smaakvolle, Nederlandse gin te genieten.
Natuurlijk is dit ook het perfecte cadeau voor je geliefde, familie, vriend of vriendgin!

Maak kennis met Rutte Dutch Dry Gin

Rutte Dutch Dry Gin is ontwikkeld door Distilleerderij Rutte uit Dordrecht. Dit is één van de oudste distilleerderijen in Nederland. Hier werden recepten van generatie op generatie doorgegeven, waardoor het vakmanschap én de recepturen bewaard zijn gebleven.
Tot op de dag van vandaag worden er geen kleurstoffen of aroma’s gebruikt, worden alleen de beste (natuurlijke) grondstoffen ingezet en worden de gins gestookt van pure graanalcohol.

Voor het maken van Rutte Dutch Dry Gin wordt er gebruik gemaakt van zes botanicals die allen biologisch geteeld zijn. Dit zijn jeneverbessen, koriander, engelwortel, verse sinaasappelschillen, kardemom en bladselderij. Het resultaat is een volle, verfrissende citrus gin met kruidige tonen. Op de neus komen frisse aroma’s van koriander, kardemom en jeneverbes naar voren. Qua smaak heeft de gin juist een frisse en hartige smaak door de bladselderij, aangevuld met hints van anijs, munt, peterselie en sinaasappel.

Leuk om hierbij te weten is dat er weinig distilleerders zijn die met verse (sinaasappel)schillen werken. Daarnaast is de bladselderij al botanical ook erg bijzonder; zover wij weten is Distilleerderij Rutte de enige distilleerderij die dit gebruikt.

Personaliseer Rutte Dutch Dry Gin, Alles over gin.Hoe kom jij aan een gepersonaliseerde Rutte Dutch Dry Gin fles?

Ga naar de Alles over gin. Boutique en bestel hier jouw Rutte Dutch Dry Gin fles. Bij het afrekenen kun je bij het opmerkingenveld de naam doorgeven.
Let op: namen tot maximaal negen karakters zijn mogelijk.

Jouw label wordt op bestelling gemaakt. Daarom zit hier een iets langere levertijd aan van maximaal twee weken. Uiteraard houden wij je op de hoogte wanneer jouw fles gereed is en onderweg is naar jou!

Rutte Dutch Dry Gin, gepersonaliseerd, Gin fles met jouw naam, Alles over gin.

Goed om te weten

De volgende actievoorwaarden zijn van toepassing op deze actie:

  • Je bent 18 jaar of ouder
  • Actie geldig t/m 30 juni 2023
  • Over deze actie kan niet worden gecorrespondeerd

Alles over gin. meets Distilleerderij Rutte!
Wij bezochten Master Distiller Myriam in het mooie Dordrecht om haar persoonlijke verhaal achter de distilleerderij en Rutte gins te horen. Zelf zijn we er zo enthousiast van geworden dat we niet kunnen wachten om het verhaal met jou te delen! Het persoonlijke verhaal achter Distilleerderij Rutte vind je hier.

Ps. De foto’s komen van Distilleerderij Rutte.

1.253
Laat een bericht achter