De negen tofste Damrak Amsterdam Gin hotspots, Alles over gin.

Alles over Damrak hotspots – De negen tofste hotspots waar jij geniet van Damrak Amsterdam Gin

In oktober draait het allemaal om Damrak Amsterdam Gin, de mooie Nederlandse gin die wordt gemaakt in het hart van Amsterdam. Lucas Bols is de oudste distilleerderij van Nederland en naast al haar jenevers en likeuren, lanceerde zij in 2000 haar allereerste gin.
Mocht je Damrak Amsterdam Gin nog niet geprobeerd hebben, maar hier wel erg nieuwsgierig naar zijn, lees dan gauw verder. Hieronder staan de negen tofste hotspots waar jij geniet van de heerlijkste Damrak gin-tonics! Naar welke hotspot ga jij als eerste?

Ps. Deze lijst van hotpots is samengesteld door het team achter Damrak Amsterdam Gin.

#1: Bar Mokum, Amsterdam

De buitenkant laat je denken dat je voor het pannenkoekenrestaurant Moak Pancakes staat, maar als je de trap naar beneden volgt eindig je al gauw in een “geheime” cocktailbar.
Bij de speakeasy cocktailbar Bar Mokum waan je je letterlijk op de straten van Amsterdam want het gehele interieur is hier op aangepast. Zo drink je de heerlijkste cocktails en gin-tonics op de wallen, bij de kapper, bij de slijterij of lekker op de stoep. Aanrader voor als je een keer een unieke bar wilt bezoeken!

Klik hier voor het volledige verhaal achter bar Mokum.

Adres:
Ferdinand Bolstraat 11, 1072 LA Amsterdam

Openingstijden:
Zondag t/m donderdag: 18:00 – 01:00 uur
Vrijdag & zaterdag: 18:00 – 02:00 uur

Cocktailbar en speakeasy Bar Mokum, De Wallen, Amsterdam, Alles over gin.

#2: Oriole Grand Bistro Bar, Amsterdam

Oriole Grand Bistro Bar is een hidden gem in Sofitel Legend The Grand in Amsterdam.
Een prachtige groene tuin, mediterrane sferen en gerechten.. Het is alsof je de stad even verlaat en de wereld van Oriole binnenstapt.
Hier laat je je verrassen door mooie lunch en diner gerechten. En vanzelfsprekend wordt hier door de bartenders ook aan fijne cocktails gedacht. Geheel in Oriole stijl en verse ingredienten die van hun dakterras afkomstig zijn. Een Damrak gin-tonic heeft nog nooit zo goed gesmaakt!

Adres:
Oudezijds Voorburgwal 197, 1012 EX Amsterdam 

Openingstijden:
Dagelijks van 12:00 – 00:00 uur

#3: Strandpaviljoen Deining, Castricum aan Zee

Strandpaviljoen Deining is jouw happy place als je van de heerlijke chille Ibiza vibes houdt, geniet met een muziekje op de achtergrond, voetjes in het zand, uitkijkend over de zee.. Dit is de ultieme plek om te relaxen, te genieten van je gin-tonic en de dag af te sluiten met de ondergaande zon.

Adres:
Zeeweg 71, 1901 NZ Castricum aan Zee

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag: 10:00 – 22:00 uur
Vrijdag t/m zondag: 09:00 – 22:00 uur

#4: MARKET 33, Amsterdam

MARKET 33 is een foodhal in Amsterdam die in 2016 haar deuren opende. Hier kun je genieten van tien internationale keukens en drie bars. Naast de standaard drankjes, staan hier ook diverse cocktails en gin-tonics op de kaart, waaronder de perfect serve van Damrak Amsterdam Gin!

Adres:
Claude Debussylaan 33, 1082 MC Amsterdam

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 10:00 – 22:00 uur

MARKET 33, Hotspot in Amsterdam, Damrak Amsterdam Gin, Alles over gin.

#5: Roast / Cockailbar Kelder65, Leeuwarden

In het centrum van Leeuwarden vind je Roast, een tof restaurant met een heuse cocktailbar in de kelder. Bij Kelder65 kun je terecht voor hapjes en drankjes die met liefde geserveerd worden door Andreas Budo, de hoofdbartender van Roast. Hier kies je uit de mooiste cocktails en gin-tonics. Andreas houdt er namelijk van om te experimenteren met smaken.
Staat jouw favoriet niet op de kaart of wil je je eens laten verrassen? De mogelijkheden met Andreas zijn onbegrensd. Wie weet verrast hij jou wel met een hele mooie Damrak creatie!

Adres:
Nieuwestad 63-65, 8911 CK Leeuwarden

Openingstijden:
Donderdag t/m zaterdag: 17:00 – 01:00 uur

#6: Mooie Boules, Rotterdam

Mooie Boules is één grote speeltuin voor volwassenen. Hier ga je heen om Jeu de Boules te spelen, om je mooiste stemgeluiden te laten horen tijdens een karaokesessie of om te genieten van heerlijke streetfood dishes gecreëerd door Ron Blaauw. Uiteraard allemaal onder het genot van cocktails of een Damrak gin-tonic!

Adres:
Vijverhofstraat 45, 3032 SB Rotterdam

Openingstijden:
Maandag t/m woensdag: 16:00 – 00:00 uur
Donderdag: 16:00 – 01:00 uur
Vrijdag: 16:00 – 02:00 uur
Zaterdag: 12:00 – 02:00 uur
Zondag: 12:00 – 00:00 uur

#7: Zoku, Amsterdam

Zoku Amsterdam is een hybride kantoor aan huis met hoteldiensten. Vele zakenreizigers komen hier voor een paar dagen; om te werken, om er even tussenuit te zijn of om even inspiratie op te doen in een andere stad.
Natuurlijk mogen de goede drankjes niet ontbreken en daar is gelukkig ook aan gedacht. Kindred Spirits Bar is de place to be als het om gin-tonics gaat. Je kunt ervoor kiezen om binnen van je drankje te genieten of buiten op het prachtige, groene rooftop terras!

Adres:
Weesperstraat 105, 1018 VN, Amsterdam

Openingstijden:
Maandag t/m zondag: 7:00 – 23:00 uur

Zoku Amsterdam, Damrak Amsterdam Gin hotspot, Alles over gin

#8: Café De Walvis, Amsterdam

Café De Walvis is net een metamorfose ondergaan en die wil je meemaken! Het unieke aan dit café is dat het bij binnenkomst niet meer doet denken aan een klassiek café. Hier ga je naartoe voor een ontbijtje, lunch, borrels of een diner. En over eten gesproken.. De klassiekers staan nog op de kaart, maar worden nu bijgestaan door een aantal bijzondere nieuwe gerechten. Qua drankjes is het opvallend dat er maar drie gin-tonics op de kaart staan. Damrak Amsterdam Gin is hier uiteraard één van.
Ps. Alleen voor de walvis aan het plafond wil je hier al een kijkje nemen!

Adres:
Spaarndammerstraat 516, 1013 SZ Amsterdam

Openingstijden:
Zondag t/m donderdag: 10:00 – 00:00 uur
Vrijdag en zaterdag: 10:00 – 02:00 uur 

#9: De Uurwerker, Groningen

De Uurwerker is een horecagelegenheid die er voor iedereen is; van studenten tot ondernemers en levensgenieters. Hier start je je dag met een kopje koffie en eindig je met een heerlijke gin-tonic. Kortom, een hele laagdrempelige hotspot waar je de hele dag kunt vertoeven!

Adres:
Uurwerkersplein 1, 9712 EJ Groningen

Openingstijden:
Maandag t/m woensdag: 12:00 – 23:00 uur
Donderdag: 12:00 – 23:30 uur
Vrijdag & zaterdag: 12:00 – 00:30 uur
Zondag: 12:00 – 22:00 uur

De Uurwerker, Damrak Amsterdam Gin hotspot, Alles over gin.

Ps. Alle foto’s komen van het team van Damrak Amsterdam Gin of van de hotspots zelf.

1.087
Laat een bericht achter