Bobby's Gin lanceert eigen sneaker met KangaROOS, Ultimate, Alles over gin.

Alles over de samenwerking tussen Bobby’s Gin en KangaROOS – Met de limited edition “Ultimate” sneaker als geweldig resultaat

Dat het team van Bobby’s Gin niet stilzit en innovatief is, wisten we al. Maar dit keer hebben ze ook alle verwachtingen overtroffen op het gebied van lifestyle en schoenen.
Na negen jaar actief te zijn in de wereld van prachtige drankjes, is Bobby’s Gin nu een samenwerking aangegaan met KangaROOS. En dat resulteerde in iets heel tofs; unisex KangaROOS schoenen. Uiteraard in de kleuren (én geuren!) van Bobby’s Gin.
Er zijn maar 350 paartjes beschikbaar, dus je moet er snel bij zijn. In deze gin story vertellen we alles wat jij moet weten!

Waarom Bobby’s Gin en KangaROOS de perfecte partners zijn

Voor het team van Bobby’s Gin staat kwaliteit bovenaan. Alle gins en jenevers worden pas gelanceerd als het recept voor meer dan 100% klopt. Om de beste smaken te kunnen garanderen, worden bijvoorbeeld alle botanicals eerst apart gedistilleerd om ze vervolgens bij elkaar te voegen zodat er een heerlijke gin of jenever ontstaat.

KangaROOS sluit zich volledig aan bij deze visie; alle schoenen worden door dit merk met de hand gemaakt in Duitsland. Net als de botanicals van Bobby’s Gin, worden de stoffen en materialen met veel zorg en liefde uitgezocht.
Leuk om te weten is dat KangaROOS al meer dan veertig jaar de schoenenwereld op de kop zet op het gebied van innovatie. Zo was KangaROOS het eerste sportmerk dat diverse iconen en sterren in de sportwereld sponsorde en zich zo ontwikkelde van een sportmerk tot een internationaal lifestyle merk.

Close up, sneaker Bobby's Gin x KangaROOS, Alles over gin.

Over ieder detail is nagedacht

Hoewel KangaROOS al veertig jaar actief is in de schoenenwereld, is deze samenwerking toch iets heel bijzonders voor dit merk. KangaROOS x Bobby’s Gin reikt verder dan alleen een toffe sneaker. What you see is not what you get. Je krijgt veel meer met de “Ultimate”.. Alle zintuigen worden getriggerd, net zoals het geval is bij de lange kruidige afdronk van Bobby’s Gin. Daarom zit er ook een zakje kruidnagels in de doos. Iedere keer als de doos geopend wordt, zorgt de geur van Bobby’s Gin voor een unieke beleving!

Voor het vervaardigen van de Ultimate wordt er gebruik gemaakt van premium mesh, hairy suède en nubuck. Leuk om te weten is dat de Dynacoil-zool in de eerste instantie speciaal voor NASA ontwikkeld is. Voor deze schoen is de zool uiteraard zo ontwikkeld dat de kleuren van Bobby’s Gin hierin terugkomen.
Zo symboliseert de lichtbruine kleur de gin fles en staat de donkerbruine kleur voor kruidnagel. De blauwe kleur is afgeleid van de gin, de gele kleur staat voor Pinang Raci (kruidenmengsel, ook wel herkenbaar als de nieuwste gin van Bobby’s Gin) en refereert de groene kleur naar de jeneverfles.

Het Ikat patroon en het logo van KangaROOS op de middenvoet smelten prachtig samen en staan voor deze unieke samenwerking.
Op de hielen van de schoenen siert het logo; hiermee brengt het team van Bobby’s Gin een hommage aan Schiedam. Thuisbasis en natuurlijk de distilleerhoofdstad van de wereld.

Waar koop jij de limited edition schoenen van KangaROOS x Bobby’s Gin?

Op 29 oktober zijn de schoenen officieel gereleased bij geselecteerde sneakershops in de maten 36 tot 47.
In Nederland kun je ze exclusief aanschaffen bij Patta, Walter Apparel, Mansion 24, Street Ridderkerk, Bijsmaak, Sneakerbaas, Celingraad, Xander Franklin en Eindelijk! in Deventer.

De prijs per paar is € 290,00 en wordt geleverd in geel ikat papier met drie sets veters (in de kleuren groen, blauw en wit). Om de dorst te lessen na het shoppen en het passen, tref je ook een Bobby’s Gin mini aan. Hiermee maak je twee heerlijke gin-tonics in een handomdraai (klik hier voor het recept).

Bobby's Gin x KangaROOS sneakers, in doos, Alles over gin.

Ps. Alle foto’s komen van Bobby’s Gin en zijn geschoten door Julien Legand.

2.758
Laat een bericht achter